As vrea sa fiu martor la acel fenomen (nu e natural), cand nu va mai exista hotie in lume si toata lumea sa fie sincera.
As vrea sa pot vedea de aproape contopirea a doua Gauri Negre..probabil unul dintre cele mai violente evenimente din Univers, dupa Big Bang.
Mi-ar placea sa vad un fulger globular, la o distanta cam de 10m. Ar fi interesant. :D
https://www.youtube.com/watch?v=4XRzD-2iuGU
Cel mai probabil as vrea sa vad un curcubeu dublu(fenoman foarte rar)...sau un vartej de doi metri inaltime si aproximativ un metru latime care sa creasca din ce in ce mai mult dar sa fie mai mult din nisip, praf si frunze.
Cred ca mi-ar place un vulcan, dar alaturi sa vad cum fac sex nestingheriti Andreea Merkel cu Vladimirovici Putin.Sarindu-le fulgii de pe ei!
Atunci cand Domnul Isus va veni pe norii cerului; si sa fiu aproape de tot de El.
As vrea sa fiu afara si sa privesc o eclipsa totala de soare, am fost prea mic cand a fost ultima eclipsa totala de soare la noi
As vrea sa fiu aproape de o ploaie de meteoriti.
As vrea sa vad cum cade un meteorit. Dar. sa fiu atat de aproape incat sa nu patesc nimic
Ex89 întreabă:
FrumoasaTa întreabă: