Pentru mine numai exista acest termen de mult timp, in rest fiecare sa faca ce vrea, cand sexul opus te respinge clar de ce zeus te ai mai gandi la asa ceva, sincer
Pro, ca nu vad cu ce altceva mi-as putea ocupa timpul, mai incolo.
Problema e ca nu prea vad pe cine as suporta atat
Mi-e indiferent, cel putin acum, numai la asta nu imi sta mintea. In general nu sunt contra conceptului, dar momentan sunt rezervat.
Eu nu am nimic in nici cu casatorie nici fara casatorie, doar ca daca iti faci o familie trebuie macar sa iti faci o hartie sa coincideti in acte ca asa e legea si lumea pentru a putea beneficia de anumite chestii
Absolut convins, 100%, foarte sigur, fara indoiala, cu siguranta ca nu imi pasa NEUTRU.
Din punct de vedere al relației, căsătoria nu te poate ajuta.
Dacă ai o relație disfuncțională și de rahat, căsătoria n-o va face mai bună.
În schimb, poți avea o relație ok și care să meargă bine, iar căsătoria o poate strica. Nu căsătoria în sine ci efectele ei.
Am pățit-o pe pielea mea când după căsătorie, soacră-mea s-a instalat cu noi, în casa mea și n-a mai vrut să plece. Ăsta a fost și motivul divorțului.
Dacă mă voi mai căsători a doua oară?
Probabil da, dar după ce voi sufla bine în iaurt și voi verifica cu atenție ce efecte poate produce respectivul act în contextul respectiv.
PRO daca stii cum sa alegi. Anumite persoane se schimba mult in rau dupa casatorie.
Pro chiar daca nu-mi doresc să mă casatoresc dar ținând cont că îs la inceput de tinerețe poate mă răzgândesc.
Până la urmă dragostea nu sta in acte.
Pro,dar asta nu înainte de 30 şi doar după ce ajung să îl cunosc foarte bine şi să mă asigur că nu are anumite defecte pe care le urăsc în general la bărbați. Poate cer eu prea mult, dar sper totuşi să-l găsesc. Până la urmă, speranța moare ultima.
De ce dupã 30 de ani?
Si el câti ani sa aibã?
Pentru că vreau să mă mai distrez, să experimentez până să mă aşez la casa mea, să ajung să cunosc mai multe tipologii de bărbați, să fiu cât de cât matură încât să îmi dau seama care ar fi bun şi care nu pentru mine.Chiar şi mama mi-a zis să nu mă grăbesc cu măritişul şi desigur alte sfaturi de mamă. Deci, aş zice între 30-40 de ani.Cât despre el, nu prea aş vrea să fie cu prea mulți ani mai mare decât mine, maxim 3-4 ani.Dar acum desigur, nu ştii niciodată ce-ți rezervă viitorul.
PAi si sfaturile tatãlui tau? El nu are nici un cuvant de zic?
s-ar putea sa stie mai bine ce tipologi de barbati sunt pe lume. Si desigur sfaturi mai bune in legatura cu ce alegeri sa ai.
Nu am o relație foarte apropiată cu tatăl meu.Mi-a mai dat şi el la un moment dat anumite sfaturi, de unele am ținut/o să țin cont, de altele nu pentru că nu mi s-au părut ok. Într-adevăr, când am mai avut nişte dubii cu anumiți băieți, i-am cerut şi lui părerea pentru că el până la urmă e bărbat şi ştie mai bine ce e în mintea altui bărbat.
Nu pot da un argument solid nici pro, nici contra… Pot vorbi doar din experienta: te casatoresti, si-ti asumi toate "riscurile" actului atunci cand simti ca altfel NU se poate.
Nu-ti ofera nici un fel de siguranta in plus in cuplu, ba chiar problemele se inmultesc, pentru ca nu mai esti responsabil doar pentru tine, ci pentru bunastarea cuplului in sine (vrei, nu vrei… e ceva ce ti-ai asumat).
Actul in sine… pana nu te vezi in fata ofiterului de stare civila nu realizezi importanta actului, a hartiei… a semnaturii tale pe acea hartie. Practic treci dintr-o relatie in care daca te-ai suparat iti iei catrafusele si pleci intr-una in care daca te superi te duci si faci ordine in dulap pana-ti trec nervii.
Mi-am luat la bobarnaci in ceafa din cauza iubirii...Mamaaaa...
La cum m-a ruinat fata aia, nu cred ca o sa mai pot iubi din nou.
Intrebare cam stupida. Normal ca ar trebui toata lumea sa fie PRO casatoriei, dar in ziua de azi, retardismul e ridicat iar multi se casatoresc si dupa o saptamana, o zi chiar divorteaza ceea ce e absurd. Sau nu se mai casatoresc, ca zic ei, de ce ar face asta, mai bine fac copii si mai bine stau cu fiinta iubita vesnic fara casatorie asa, ca niste caini, nenormal. Toata lumea trebuie sa fie PRO casatoriei la o anumita varsta, mai ales in Romania, unde populatia scade grav.
Deci un act te face mai om? )))))
Fosta mea iubită a fost întotdeauna contra căsătoriei si in ideea de a ne forma o familie si de a avea copii, m-a avertizat că va apela direct la avort in cazul in care ar fi rămas însărcinată. Lucru asta m-a facut sa ma răcesc de ea si ne-am despărțit. În altă ordine de idei eu sunt Pro căsătorie!
Tine de crestere si de experientele de viata avute, exista argumente pro și contra in ambele cazuri, poate cateva legale in plus pentru