| mnbvf a întrebat:

Cât a durat cea mai lungă convorbire telefonică a ta?

Răspuns Câştigător
| Dismally a răspuns:

Cea mai lunga a fost de peste 12 ore happy

42 răspunsuri:
| T0T a răspuns (pentru GreenVoid):

Dacă placi o persoană îți este bine vorbind cu ea, nu o faci cu silă sau fără răbdare. Nici nu știi cum trece timpul iar o zi poate trece rapid. Oricum desigur că au mai fost pauze de mâncat sau chestii minore și nu am vorbit nonstop taca-taca cum probabil ți-ai imagina.

| GreenVoid a răspuns (pentru T0T):

A...eu ma gandeam ca se referea la vorbit fara pauza de aia ma miram.

Convorbirea telefonică ține doar 2 ore. Oricum nimeni nu anulează masa pentru o convorbire deci eu zic că nu se pune. Îmi mai place să povestesc dar nu într-una, fără pauză, chiar dacă stau în telefon, asta nu înseamnă că vorbesc nonstop. Nici tu nu cred că 8 ore ai vorbit fără încetare, ar fi ciudat. Te doare gura în ***.

| IgoBackToBlack a răspuns:

Cam 15 minute. Vorbesc cat de putin pot pe telefon.

Pai daca stai in telefon si nu vorbesti inchizi si gata nu stai doar sa auzi cum respira alalaltlaughingSi da, am vorbit 8 ore pentru ca aveam ce sa vorbesc cu persoana respectiva, cum ziceai si tu daca iti place persoana nici nu stii cum trece timpul si n aveam somn.As fii vorbit pana dimineata da se ducea la munca a doua zii deci se poate tongue Si la mine nu se termina in 2 ore ca nu stau in tara.Nici nu stiam ca ai termen de vorbit in Vodafone.

Nu am zis că nu am mai zis nimic. Și să știi că da, e ceva drăguț să stai să auzi cum respiră celălalt. Nu prea interpretezi bine lucrurile. Doar am zis că nu vorbeam în continuu. Pe mine unul mă obosesc persoanele care vorbesc prea mult și deși am și eu momente când vorbesc destul aceste momente nu țin la infinit deoarece mă obosește. Dar asta nu înseamnă că prefer să închid când pot să o țin în telefon și să mai zic din când în când ceva și să simt că e acolo. Conversația mea nu se rezuma doar pe palavragit fără oprire. Chiar mi se pare obositor.

"Chiar daca stau in telefon asta nu inseamna ca vorbesc non stop" asa am intelez scuza mi interpretarea gresitalaughingNo ma bucur la cat mai multe convorbiri de genu atunci.

Una e să vorbești nonstop, una e să nu zici nimic și alta e să mai taci din când în când și să zicem că după iar mai zici ceva și tot așa, eu prefer genul ăsta de conversații dacă sun pentru a sta o perioadă mai lungă. Și eu aveam un amic care vorbea mult, iar după o oră chiar mă obosea. Nu tolerez eu vorbăria multă dar asta nu înseamnă că nu îmi place ca respectivul/a să mai scoată un cuvânt din când în când dacă am o legătură mai strânsă. Am momente și momente dar indiferent în ce moment aș fi pe atunci preferam să fie în telefon decât deloc.

| Tpuist a răspuns:

Mai mult de 2 ore nu durează o convorbire telefonică la mine.

| pufosicaa a răspuns:

1 ora

| Giulia97Anna a răspuns:

3 ore, 3 si putin.Cam asa.

| Giulia97Anna a răspuns (pentru T0T):

La Telekom se termina apelul la o ora -_-