| Mipasususuyamyamyam a întrebat:

Cat ati muncit cel mai mult intr-o saptamana (in ore) si cat v-a luat sa va recuperati dupa?

4 răspunsuri:
| DeyCj a răspuns:

90 de ore.Muncă pe şantier.M-am recuperat total în 24 de ore, din care 11 ore somn şi restul repauz/activităţi relaxante.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Te referi la muna fizica sau la lucru (pentru ca si acolo se poate recupera). Sau munca mentala? Ca la ultima categorie... de luni pana vineri imi bat capul cu asta sad Iar de recuperat, doar in somn.

In schimb, la munca fizica imi aduc aminte ca am muncit odata cand eram pe acasa la ai mei, o saptamana intreaga, cand am construit ceva pe acolo. De recuperat... nu m-am gandit la asta, a venit de la sine.

| Freya1 a răspuns:

Nu am numărat orele dar eu muncesc toata ziulica.Acuma sunt acasa ca deh,aia e,dar și asa am suficientă treaba si nici o zi liberă (cum zic unele femei,noi nu avem liber si vacante, mereu aveam ceva de făcut sau de lucrat).
Deci iti dai seama câteva ore de muncă acasa pe zi, daca mai pune la socoteală cand aveam si un loc de munca, cred ca suficient incat sa mi se justifice durerile de oase. laughing
Si nu, nu ma recuperez cum am spus.

| SilentRain a răspuns:

10-11 ore toată săptămâna, nu a fost cine stie ce, după o oră de somn si cafea eram bine