Pai apa de la robinet e groaznica, nu beau, asa ca asta n-ar fi o problema. Suntem dependenti de curent electric, va fi greu la inceput, dar omul e adaptabil, plus ca stamosii nu beneficiau de asa ceva, se poate trai si fara.
Care parte?
Tot ce tine de 'război'.
Hmm .....Nu stiu.
Asta ar insemna sa traiesc in păduri, si sa beau apa de la izvor
Asta in cazul fericit.
De preferat sa ai un izvor in apropiere
Eh,găsim!
Tu ce ai face?
Imi place sa cred ca m-as putea adapta
Și mie
Fara electricitate poti rezista, fara apa, nu! Apa este vitala organismului.
Cred ca maxim 3 zile!
In cazul unui razboi, nu cred ca vei muri din cauza lipsei de apa sau lipsei curentului electric.cand va intra un soldat si-ti va da mare capac dupa ceafa, te va trimite direct pe lumea cealalta.
atentatele vizeaza oameni, nu surse de apa si electricitate.
Bineînțeles că fără electricitate nu ar fi la fel de greu ca fără apa de la robinet. Ar fi o variantă mai degrabă fântânile, (cum izvoarele nu se găsesc la orice pas).
Noi,romanii,nici nu avem educatia si nici banii suficienti pentru a ne face provizii pentru aceste situatii. Putem doar sa ne rugam sa nu se intample nimic atat de ingrozitor.De asta mi-am marit beciul, am in el muraturi, gemuri, zacusca si vin.Da, azi o sa mai adaug si cateva baterii pentru lanterna si hartia igienica.Ma gandesc intens si la damigeana de tuica de pruna, apa... nu-i buna nici in cizme.Sa sap si un tunel pana la izvor? Poate vreau sa ma spal pe fata, de asta zic