Sincer daca as fi natural, sincer as fi numit porc in primul rand, desi da joc un rol, un rol de asexual ca cica asta vor fetele asexuali feminizati
Eu sunt sincer de cele mai multe ori
Daca ma enerveaza ceva la o persoana atunci cu siguranta o sa stie.
La fel si daca ma simt bine.
Cateodata sunt chiar dureros de sincer
Comporta-te natural frate, daca o persoana te place asa bine, daca nu... nu. Sunt o multime de barbati pe suprafata pamantului, este imposibil sa nu gasesti unul pentru tine, temporar sau permanent. Nu incerca sa fi cat mai rezervata la ceea ce spui, spune ceea ce gandesti chiar daca nu ii convine. Nu trebuie sa te schimbi pentru nimeni, mai ales la prima intalnire. Bafta!
Buna! Eu sunt foarte natural si pun intrebari si comode si mai incomode, din care sa reiasa si nivelul de cultura al meu cat si al celuilalt, pasiuni, etc. Dar a fost...
Facem
Dar nu intrebam cele mai "frumoase" si nici intr-un caz pe strada. E imposibil sa nu accepte vreuna dintr-o 100.
Da, asta știam, dar eu încercam să încurajez. Totuși, nu ești de acord cu mine la majoritatea comentariului meu ?
'Nu trebuie sa te schimbi pentru nimeni, mai ales la prima intalnire.'
De acord. Dar inconștient încercam sa ne comportam într-un anume fel ca sa nu părem ciudați, imaturi, prost crescuți...
Da, ai dreptate, dar eu cred că sinceritatea este cheia unei relații de lungă durată, sau asta cel puțin ar trebui să fie. Nu neg că unele fapte ale mele au fost produse de subconștient . Oricum într-un final iese totul la iveală, chiar daca se întâmplă peste mult timp (fapte, obiceiuri, gânduri etc).
Eu sunt foarte timida la primele intalniri si deci sunt tăcută, de obicei astep sa vorbeasca persoana cealalta mai mult ca sa ma pot obișnui cu ea si sa ma pot simti in largul meu.
Nu ma prefac, sunt naturală.
Name2 întreabă:
PBFANMichaelScofield întreabă: