| Alexxiax98 a întrebat:

Cat de autentici credeti ca sunteti la o prima intalnire? Adica naturali si sinceri, sau ganditi inainte ce impresie vreti sa lasati, astfel jucand un fel de rol?

19 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Sincer daca as fi natural, sincer as fi numit porc in primul rand, desi da joc un rol, un rol de asexual ca cica asta vor fetele asexuali feminizati

| RainmakerX a răspuns:

Eu sunt sincer de cele mai multe ori laughing
Daca ma enerveaza ceva la o persoana atunci cu siguranta o sa stie.
La fel si daca ma simt bine.

Cateodata sunt chiar dureros de sincer rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu merg la întâlniri.
Nu-s naturala.Nici sincera.Nu-mi pasa ce impresie las

| Celcestietot a răspuns:

Comporta-te natural frate, daca o persoana te place asa bine, daca nu... nu. Sunt o multime de barbati pe suprafata pamantului, este imposibil sa nu gasesti unul pentru tine, temporar sau permanent. Nu incerca sa fi cat mai rezervata la ceea ce spui, spune ceea ce gandesti chiar daca nu ii convine. Nu trebuie sa te schimbi pentru nimeni, mai ales la prima intalnire. Baftawinking!

| besleaganicolaecosmin a răspuns:

Buna! Eu sunt foarte natural si pun intrebari si comode si mai incomode, din care sa reiasa si nivelul de cultura al meu cat si al celuilalt, pasiuni, etc. Dar a fost...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu n-am mai fost la intalniri din liceu laughing
"Jucand un fel de rol" Depinde poate ca da. Nu vreau sa par de parca as fi neserios, desi nu caut nimic serios. Deocamdata.

| Plato a răspuns (pentru RAY):

Facem si noi experimentul asta?
https://www.youtube.com/watch?v=j4dezzjIEmo

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Plato):

Facem
Dar nu intrebam cele mai "frumoase" si nici intr-un caz pe strada. E imposibil sa nu accepte vreuna dintr-o 100.

| Plato a răspuns (pentru anonim_4396):

Pai atunci unde?

| RAY a răspuns (pentru Plato):

Experimentele nu sunt adevaruri absolute si nu se pot generaliza la toti indivizi, eu vorbeam de observari personale

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Plato):

Pe centura sa fie rata de succes 100% laughing

| Hammurabi a răspuns (pentru Plato):

E greșit experimentul.
Trebuie să o întrebi după.

| Plato a răspuns (pentru Hammurabi):

Asa e, am vazut o campanie "I'm-a doer, not a thinker!"

| Catrice a răspuns (pentru Celcestietot):

Sunt mai multe femei în lume decât bărbații laughing

| Celcestietot a răspuns (pentru Catrice):

Da, asta știam, dar eu încercam să încurajezwinking. Totuși, nu ești de acord cu mine la majoritatea comentariului meu happy?

| Catrice a răspuns (pentru Celcestietot):

'Nu trebuie sa te schimbi pentru nimeni, mai ales la prima intalnire.'
De acord. Dar inconștient încercam sa ne comportam într-un anume fel ca sa nu părem ciudați, imaturi, prost crescuți...

| Celcestietot a răspuns (pentru Catrice):

Da, ai dreptate, dar eu cred că sinceritatea este cheia unei relații de lungă durată, sau asta cel puțin ar trebui să fie. Nu neg că unele fapte ale mele au fost produse de subconștient laughing. Oricum într-un final iese totul la iveală, chiar daca se întâmplă peste mult timp (fapte, obiceiuri, gânduri etc).

| Treachery a răspuns:

Omule pui intrebari doar despre relatii, esti nebuna? straight face

| Freya1 a răspuns:

Eu sunt foarte timida la primele intalniri si deci sunt tăcută, de obicei astep sa vorbeasca persoana cealalta mai mult ca sa ma pot obișnui cu ea si sa ma pot simti in largul meu.
Nu ma prefac, sunt naturală.

Întrebări similare