Defectele si slabiciunile mi le cunosc perfect,pentru ca mereu am incercat sa le indrept sau sa le depasesc.
Cu calitatile stau ceva mai prost,nu le prea dau importanta,dar observ ca exista si ma ajuta in progresul personal.
In concluzie, consider ca ma cunosc bine, chiar foarte bine.
De fapt, cred ca era si cazul, daca ma gandesc ce varsta am.
Păi, pe zi ce trece, îmi găsesc câte-un defect sau câte-o slăbiciune...și mă întreb dacă o să se termine vreodată. Fac foarte multe greșeli și prostii. Cu cât cresc mai mult, cu atât o dau mai mult în bară. Sunt mai rău ca un copil mic, nu pot face niciodată diferența între bine și rău. Pe moment iau decizii pripite...și oricât de mult m-ar durea mai târziu, nu renunț și duc mai departe ceea ce-am început. (chiar dacă știu c-o să iasă un mare că*at).
Despre calități...nu știu ce-aș putea spune. Pot zice doar că uneori încerc să înțeleg oamenii...și să privesc dincolo de cuvinte.
Deci uau, n-am știut niciodată că știu atâtea despre mine.
Eu ma cunosc destul de bine. Intrebarea e,, Cât de bine consideri că te cunoști, tu pe tine? de pui asemenea intrebari.
Ce e greșit cu întrebarea asta?
Pot spune că mă cunosc destul de bine, cu toate că în unele situații mă surprind alegerile pe care le fac... probabil astfel descopăr lucruri noi la mine.Cred că mă cunosc cam 90%.
Alegerile tin de instinct. Si intrebarea asta denota nesiguranta de sine. Sau poate mi se pare.
Probabil e cum spui tu, însă am pus întrebarea doar pentru că eram curioasă de răspunsurile celorlalți utilizatori, nu are neapărat legătură directă cu mine.
Aproape mi-am spart capul in tocul de la usa.
Aproape mi-a dat o lacrimă pentru tine.
Daca ma cunosteam 100% trebuia sa imi dau seama ca nu e bine sa topai in dreptul tocului.
Eee na! Nu poți vedea viitorul.
Da, bunicii mei nu au prevazut ca voi depasi 1.70.
M-aș bucura să ajung până acolo.
De ce, ai 1/50?
60.
Buni si aia.
YO my sugar
hmm ce calitati pot s'am
sa vedem
sunt frumos
puternic
afacerist
ce-ar mai fi
hmmm
am stiut sa tintesc sus in viata iubindu-mi doar interesul meu
Acuma defecte... nu prea le-am observat mereu am iesit in castig din orice punct de vedere
Aici e mai grav la slabiciuni am una foarte mare unica mea slabiciune a fost este si va fi fetele
Eu aş spune că destul de bine Mai ales că sunt foarte autocritică de fel şi ştiu că am multe defecte şi slăbiciuni; calităţi nu prea am(de fapt, cred că-mi ajung degetele de la o mână ca să le număr).