Cat de bine te pricepi la pictura cu degetele?

Cat de bine te pricepi la pictura cu degetele?

Dincolo de a fi doar o distractie de gradinita, pictura cu degetele e ridicata la rang de arta de unii.

Chuck Close e un american care intr-adevar si-a lasat amprenta pe ce a creat. Renumit pentru realismul operelor sale, este autorul portretului “Fanny/Fingerpainting”. Ajustand cantitatea de pigment si presiunea aplicate, el a reusit sa contureze totul, de la riduri si textura pielii, la luminozitatea ochilor.

De la distanta, imaginea pare a fi doar o fotografie in tonuri gri, dar pe masura ce te apropii poti observa urmele amprentelor.

Fotografiile sunt de aici.

Alexandra - TPU

9 răspunsuri:
| oliviaa29 a răspuns:

WoW. cat de super!

| Graphee a răspuns:

- Un adevărat artist al picturii cu degetele, felicitări pentru munca depusă. Eu nu cred că aş ajunge la o asemenea performanţă.

NOname
| NOname a răspuns:

Superbă! Uimitor...

| GabiiHaș a răspuns:

Uimitor!

| W3R4 a răspuns:

Ce tare!
Parca ar fi o poza alb-negru! Foarte frumos!winking

| คlєxヅ a răspuns:

Picturei cu degetul i se mai poate spune dactilopictura.
Pot spune ca ma pricep extrem de bine la dactilopictura si la pictura, chiar si la desene in creion.Parerea mea e ca tot ce vrei sa desenezi si nu poti, tu te gandesti sigur la ceva dragut, gandeste-te la o fata de om iesita foarte bine, dar tu iti pui repede acea bara cu "NU" in fata si asa ti se termina increderea, daca ai incredere in tine poti sa reusesti mult mai mult decat crezi happy, dar trebuie sa ai si imaginatie, ca sa nu mai vorbim de cate iti trebuie pentru a iti iesi o pictura. Daca ma concentrez si am incredere in mine mi-ar putea iesi si mie o asemene minunatie.

| Anonima264 a răspuns:

Frumos!
Eu u as reusi in nici un caz.

| Slendăriț a răspuns:

Uimitor! Este atat de real mai ales cand este pictat cu degetele si nu se vede.

| faramatania a răspuns:

Amazing and interesting!

Întrebări similare