| lplostonyou a întrebat:

Cat de ``bine traiti`` dupa 5 ani de risete si dictatura a lui Traian Băsescu?

Răspuns Câştigător
| night_crawler a răspuns:

Jos cu Basescu... vrem revolutie laughing... sper ca cel ce il urmeaza sa fie un pic mai capabilwinking

12 răspunsuri:
| Silvia a răspuns:

Imi vine sa spun un banc...:-si laughing.

| monyk a răspuns:

Buna, foarte binelaughing...sau trebuia sa zica ceva in genul `bine traiesc`...toti fac asa, promite sarea cu marea, apoi totul ramane cam la fel, nicio schimbare in bine, vorba multa, saracia omului...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cel mai bine... dupa ce am plecat din taralaughing
Sa traim binehee hee

| Cryssy a răspuns:

Nu chiar atat de bine... Dar asta e Romania noastra.Toti promit, dar niciunul nu face nimic.

| anad a răspuns:

Nu tin cu el, dar oare el a dispus sa ma jecmaneasca cel cu:intretinerea, gazul, curentul, salariul(diminuat cand aveau chef), comertul etc.Deci, nu foarte bine, dar nu am reusit sa aflu ce ar putea face un presedinte impotriva lor( cand li se spune tot timpul ca isi depasesc atributiile si incalca constitutia ). Nu cerceta aceste legi...

| selef a răspuns:

Mai degraba "supravietuim bine" s-ar fi putut face un concurs "Survivor" in acesti 5 ani. Numai ca aici cine ar fi fost eliminat din concurs s-ar fi bucurat.

lolita
| lolita a răspuns:

Eu traiesc mai bine ca acum 5 ani, dar a trebuit sa parasesc tara asa ca nu-mi pot spune impresii, si eu l-am votat cu iluzia ca voi tarai mai bine.

| Pho3nix a răspuns:

Pfoi...super-mega-extra-excelent de ...prost.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Actualele norme ale academiei cer ca in interiorul cuvantului sa folosim,, â'' nu,, î'', cu mici exceptii, pe care bineinteles nu ti le spun, te las pe tine sa le cauti, asa mai si inveti cate ceva. laughing
Sa inteleg ca tie de la,, dictatura'' lui ti se trage faptul ca nu scrii corect in limba materna? rolling on the floor

HepHap
| HepHap a răspuns:

Traiesc mai bine decat traiam acum 5 ani de zile. Calatorim peste granite doar cu buletinul, ne bucuram de sprijinul Uniunii europene, ne vindem Loganul afara, salariul minim pe economie a crescut, a crescut numarul investitorilor straini, daca vreau sa o vad pe Madonna, iau trenul sau metroul, nu avionul la Londra sau Paris. Criza economica e un set-back pentru toate economiile nationale, dar asta nu poate anula cresterea economica a Romaniei din ultimii ani. Problema e ca ne lasam ghidati de memoria imediata, ca si in dragoste, si constientizam doar neplacerile. E impropriu sa vorbesti de dictatura lui Basescu, in masura in care el putea fi inlaturat prin decizia Parlamentului dar a ramas la putere prin referendum, adica prin sprijinul poporului. In plus, nu presedintele e defect, ci sistemul. Cu ce te ajuta un lider corect daca in Parlament si adminsitratiile locale sunt corupti. Sau daca tu dai spaga sau mergi la serviciu doar pentru bani, nu si pentru productivitate. Daca Basescu chiar ar fi fost un dictator, ar fi ingenunchiat sistemul si ar fi luat toate deciziile de unul singur. Si toate problemele pe care le sanctionam acum poate nu ar mai fi existat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Foarte bine, extrem de bine.Mai bine de atat, nici ca se poate!

| Dragosgan a răspuns:

Mai bine era cu Ceausescu...