Depinde cine mă jigneşte.
Oricum, bănuiesc că destul de bine având în vedere că nu am încă la activ dosare penale pentru lovire sau crimă prin loviri repetate, ceea ce-i, bănuiesc că e în regulă.
Bună.
Sincer la ora actuală nu mai bag în seamă așa ceva, înainte mă consumam dar acum nu.
O iau ca pe o glumă pentru că nici persoana care m-a jignit nu este perfectă.
Pa, pa.
Eu stau foarte bine la capitolul asta, iar daca ma enervez prea tare cineva, stiu sa-i intorc vorbele in stilul meu.
Daca e o persoana importanta pentru mine, ma supar rau. Daca nu, ma doare la patina.
Nu prea iau in seama astea.Lumea in fond nu stie decat sa comenteze.
Si persoanele apropiate nu ma jignesc, ei doar imi zic ce cred.
Trebuie sa nu te enervezi pastreaza`ti calmul.Nu o baga in seama pe aceea persoana. Iar daca nu inceteaza atunci incearca sa vorbesti cu ea calm si sa ii spui sa termine.Si niciodata sa nu raspunzi la o jignire cu una mai mare sau chiar cu o injuratura.incearca sa ii vorbesti frumos.
Daca imi este cineva superior ierarhic(profesor, parinti) nu zic nimic pentru ca au dreptate. Daca e cineva de aceeasi varsta, care plictisit de propria viata incearca sa se faca remarcat disecand-o pe a mea, las deoparte bunele maniere si il lamuresc cum sta treaba
Lumea din ziua de astazi este f rea. Majoritatea se simt ei bine vazandu-te pe tine in suferinta. Cand cineva te jigneste e logic sa te simti cumva aiurea chiar daca jignirile ei nu au niic de a face cu realitatea. Atunci imi ies din minti si nu ma pot controla. Nu jignesc dar fac comparatii pentru a arata acelei persoane ca nu este cu nimic mai buna decat pe cea pe care tocmai a jignit-o!