| mikidutza a întrebat:

Cat de departe ai ajunge pentru a-ti ajuta prietena(ul) cea mai buna(cel mai bun)?

9 răspunsuri:
| lia a răspuns:

Nu am de unde sa stiu pana unde as ajunge, dat fiind faptul ca nu mi-au fost testate limitele.
Am facut in schimb cel mai important lucru, i-am demonstrat ca se poate baza pe mine, ca-i sar in ajutor in orice moment. happy

| fabiola a răspuns:

Pana cand ii citesc bucuria in ochi! Este pana la urma si satisfactia mea!

| CrucifiedCountess a răspuns:

Am ajuns pana a ma lua de un tip care-mi putea fi tata... tipul o cam urmarea, si proasta s-a urcat odata in masina lui si a vrut s-o violeze...

| selef a răspuns:

Pai eu cred ca trebuie sa fi cat mai aproape caci de la distanta cam greu de ajutat.

| Mefisto23 a răspuns:

Cum mai spunea cineva nu mi-au fost testate limitele, dar cu siguranta as face orice de la a-i da bani, la a-i dona un rinichi. Am un singur prieten cel mai bun (asa e si normal) Sergiu. Ne cunoastem si ne-avem ca fratii de 17 de ani. As face orice pentru a-l ajuta si sunt sigur ca si el ar face la fel pentru mine. In rest, pentru amici. m-as gandi de doua-trei ori. Dar le-as da o bere...

| lifeForJesus a răspuns:

Am un singur prieten adevarat, si cred ca as merge foarte departe!

| stephie21 a răspuns:

Am mintit pentru ea, pentru a o salva dintr-o situatie penibila! Deocamdata doar atat...insa sa ai un bun prieten, un prieten in care sa ai incredere oarba ...cam rar in zilele noastre! Cati dintre voi v-ati sacrifica pentru binele prietenului vostru? Ce ar trebui sa faca un bun prieten? Un bun prieten stie sa se ingrijeasca de tine, lipsa ta va fi completata de surplusul lui, ce este al lui este si al tau. Un bun prieten iti va da speranţa, un bun prieten te va face sa fii tare, un bun prieten te va ajuta sa vezi soarele ce se ascunde dincolo de norii negri, un bun prieten te va motiva pentru a merge mai departe atunci cand tu nu mai poti si nu mai vrei, cand vei dormi el va veghea asupra ta, cand vei fi pe drum te va apara, te va ocroti. Inima lui va bate in acelasi ritm ca si inima ta, acest prieten bun te va intelege si ingadui cu toate slabiciunile tale.Greutatile tale vor fi şi greutăţile lui, bucuriile tale vor fi şi bucuriile lui, va plange alături de tine si va rade alaturi de tine. El va sti sa simta alaturi de tine, cand vei fi bolnav el va simti durerea la fel ca tine. Acest prieten bun este bland, gentil si milos. Un bun prieten este capabil sa ierte si sa uite!
Acest prieten bun este gata, este pregatit chiar sa moara pentru tine... dar cati dintre voi v-ati da viata pentru un bun prieten?

PS: "Prietenia este rodul timpului, ii trebuie ani sa se coaca, in timp ce dragostea este ca fulgerul, uneori nascut din furtuna".

| I'm just me a răspuns:

Eu imi ajut cei mai bui prieteni cu orice au nevoie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pana unde pot.