| sonia7026 a întrebat:

Cat de des faceti sex si cum va place sa faceti sex(pozitii, ambient, parte din zi)?

2 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

De vreo 5 sau 7 ori cand imi raman bani de la diurna si prind cate o prostituata de la benzinarie, singure bat in usa eu ma uit la ele si daca imi place o chem sus. Despre pozitie stii deja ea pe mine sau eu pe ea.

| BigBang a răspuns:

Depinde,cateodata in fiecare zi, daca am prietena la momentul dat sau din 2 in doua zile,chiar si de mai multe ori pe zi sau toata noaptea daca urmeaza zi de duminica si nu am nimic de facut.
Nu obisnuiesc sa fac sex cu necunoascute.
Pozitii,toate pozitiile posibile si imposibile iar limite nu am, daca imi place ceva, fac.In pat nu gandesc,ci ma simt bine.
Sexul de dimineata e reconfortant,cel de dupa-amiaza exitant,mai ales daca e vara, cel de seara odihnitor, mai ales daca se lasa cu un somn bun.Ambient,peste tot prin casa"bucatarie,pe masa,in cabina de dus,in masina,in tren(daca are perdea),dormitor,in locuri publice,la piscina.
Ce ma inebuneste pe mine e o fata, femeie vara, putin transpirata in pozitia(4 labe-capra).Ma inebuneste sa o penetrez pe la spate, cred sa fie vorba si de instinctul animalic.

Întrebări similare