Imposibil sa nu gasesti aici nimic amuzant! Intra la Dragoste si Sex; o sa razi de-o sa te doara burta.
Ah! Si vezi ca la Religie a aparut unu' Vasile. Pune niste postari de lesini. Asta, evident, DUPA ce le citesti de vreo cinspe ori ca sa te prinzi ce vrea sa zica.
Ultima data cand am ras aproape cu lacrimi pe site, a fost anul trecut prin sept-oct parca... la o intrebare de la Dragoste si Sex, dar a disparut imediat. Nici trollii amuzanti nu mai au voie pe site, astia elimina si hazul adevarat cu tot cu calitatea site-ului.
Nici Trivia nu-ti mai aduce zambetul pe buze?
Eu rad de altii, iar altii de mine
Seara faina
Mai rad asa usor dar cu un sentiment sec, la replicile retardate, sau cum se manifesta unii oameni pe aici si cum iau totul in serios.
vezi ca rasul ingrasa, asa ca ai grija
Daca mai stau mult pe site-ul asta, devin anorexica.
Fa-i tu pe altii sa zambeasca
Nu sunt clovnul nimanui si daca as incerca, multi nu se prind de glumele mele, ori n-au simtul umorului, ori au unul diferit ori unele din glumele mele nu sunt de ajuns de bune pentru unii cred ca scriu cam mult acum
Aici astia ori sunt mai mult morocanosi ori n-au haz deloc.
suntem diferiti...asta-i farmecul
Sa nu ai cu cine rade pe un site, e marele farmec?
Am mai multe ofuri acum decat momentele in care am ras pe site-ul asta. Imi pare un site asa de... pustiu, trist, fara soare, libelule stralucitoare, cer senin si greierasi pui de George Enescu. Nu exista farmec fara armonie.
Ai incercat http://www.facebook.com/tpulol?fref=ts
Sunt intrebari/raspunsuri de acum ceva timp! Dar sunt bune!:))
Mi-am gasit si eu vreo 2-3 intrebari pe un site, sau pe ala era, nu mai tin minte, eram Protoss Maui. Cred ca era un FB mai mare si cu mai multe poze de pe TPU.
Discutau 2 utilizatori pe TPU despre miopie si despre ochelari. Unul din ei ii spune celuilalt ca poarta ochelari de la 10 ani, la care acela raspunde: "Cum porti tu ochelari, ca in poza de la avatar nu ai ochelari."
Individul avea la avatar poja unui personaj din jocurile video.
Nu e amuzant siteul:S eu n-am ras imi starneste curiozitate...niciodata nu am ras nici virtual nici realitate
anonim_4396 întreabă: