| razadeluna a întrebat:

Cat de des va rugati si cititi din Biblie?

11 răspunsuri:
| RaSpUnS.pT.vOi a răspuns:

Cu siguranta Dumnezeu apreciaza aceste doua calitati in cazul in care le aducem in viata noastra.
Recunosc, Biblia nu am citit-o, inca, dar o voi face si de rugat ma rog pentru ca am nevoie de ajutor.
Sunt mai lasa, si cand simt ca nu mai merge, apelez la Dumnezeu, asta nu inseamna ca nu cred in puterea Sa.
Cred ca ar trebui sa facem cat mai des acest lucru, sa avem un lacas al nostru de unde sa putem comunica cu El.
De ceva timp, trec printr-o perioada mai dificila, si cand incep sa plang ma arunc pe genunchi si ma rog la Bunul Dumnezeu sa-mi vindeece rana, sa ma lumineze si sa-mi dea putere sa merg mai departe!
Doamne ajuta!

lolita
| lolita a răspuns:

Niciodata, biblia am citit-o odata si am tras concluziile.

| User a răspuns:

Niciodata.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De rugat ma rog des, in fiecare zi, dar de citit din Biblie, cam rar, eu cites alte carti, de rugaciune si carti sfinte
De Dumnezeu trebuie sa ne amintim in fiecare clipa, nu numai la nevoie, caci El este mereu cu noi, noi de ce nu am fi cu el mereu?

| kayus a răspuns:

Niciodata!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De rugat ma rog des, in fiecare zi, dar de citit din Biblie, cam rar, eu citesc alte carti, de rugaciune si carti sfinte
De Dumnezeu trebuie sa ne amintim in fiecare clipa, nu numai la nevoie, caci El este mereu cu noi, noi de ce nu am fi cu el mereu?

Raul9004
| Raul9004 a răspuns:

Din Biblie nu prea citesc, dar mă rog seară de seară happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cand pot.Nu numai la nevoie. Avem nevoie de Dumnezeu in toate momentele vietii, trebuie sa ne rugam mereu sau dimineata macar sa o incepem cu o mica rugaciune.Eu asa fac si toata ziua simt ca Dumnezeu e cu mine si ma ajuta mereu(mai ales cand sunt la serviciu, problemele de acasa sau in cele mai grele momente ale vietii mele)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In fiecare seara ma rog, cat despre biblie...am citit ceva din ea acum 1 an, imi mai amintesc, partial.
Daca ai credinta in tine si ai speranta unei divinitati, acestea chiar nu mai conteaza.

| liveincolors a răspuns:

De rugat, ma rog in fiecare dimineata si seara. Biblia n-am citit-o.

| SweetPrinces a răspuns:

Eu ma rog seara de seara, daca nu ma rog nu pot adormi si dupa ce ma rog imediat adorm

Întrebări similare