Este util sa faci astfel de afirmatii si uneori ele devin vitale. In momentele in care suntem coplesiti de anxietate, când ne dorim sa ne depasim limitele, dar ceva parca ne tine pe loc, simtim foarte multa neputinta si nu ne dorim asta. In astfel de momente este bine sa iti ridici moralul, de preferat, fara alcool.
Super!
deci te bag in ea si te scot pe gura si apoi o invart ca pe rotisor.
ce-mi place sa-mi explorez fanteziile cu tine :X
Https://www.youtube.com/watch?v=BuoaGPlWr-4
hai ca ma duc ca iar o sa mi-o iau pentru ca sar de ora de culcare
mai vb pa
Btw, mi-au sters adminii intrebarea de la muzica.
cred ca au vrut sa ma impiedice sa ma mai dau la funduletul tau.
dar nu-i lasam sa se bage intre noi!
iubirea dintre o pedofila si un adolescent o sa triumfe!
Normal ca au sters-o din moment ce includea ear rape. love always wins desu. hai ca deja simt cureaua asta prea tare.
Vezi ca sti atractia tine de prima impresie, te vede fata si te place in mod involuntar si vorbeste cu tine sau te baga in lista prieteniei daca nu te place, toate studile arata ca fetele vor un barbat inalt
http://www.mediafax.ro/......i-12087829
Niciodată.
„Izvorul a toată răutarea si a tot păcatul si rădăcina tuturor răutătilor este iubirea de sine!"
Cleopa Ilie
Iubirea de sine este iubirea neratională fată de trup si este cea mai grea si mai subtire dintre toate patimile care robesc firea omenească. De aceea, acest lucru stiindu-L Ziditorul nostru Dumnezeu, ne sfătuieste, zicând:Cine voieste să vină după Mine, să se lepede de sine, să-si ia crucea si să-Mi urmeze Mie.
Nu obisnuiesc sa o fac mereu dar mi-am mai spus chestiile astea, eu zic ca e bine sa ai o parere buna despre tine si sa te motivezi ca sa poti tine capul sus si sa mergi cu incredere oriunde te-ai afla.
E prea exagerat.
Nu am sentimente de iubire fata de mine, sau de ura.
Doar ma respect.
Sa imi zic chestia asta mi s-ar parea deplasat.
"Minunat " cica, ce pana mea sunt eu, floare?
Măi, ești mai presus de o floare. Ar trebui să te iubești, și să-ți spui chestiile astea, îți dau multă energie pozitivă.
Ma iubesc, dar nu mi-o spun des,, nu e nevoie sa o spun pentru ca nu mai e nevoie.
Bună, sfatul meu e să nu mai încerci să îi schimbi pe alţii. Acceptă faptul că ei gândesc diferit, iubeşte-i pentru ceea ce sunt şi iubeşte-te pe tine pentru ceea ce eşti. Eu nu mă consider minunată, dar asta nu înseamnă că nu mă iubesc. Îmi place cum sunt la momentul acesta şi am încredere că în viitor voi evolua chiar şi mai mult.