Mediu de greu. Depinde la ce pleci. In logistica era labareala, la fel ca si in industria alimentara. Cu exceptii, bineinteles. La legume si in abatoare este greu (nu am fost, toata lumea evita).
Am fost in Suedia, in constructii/pereti prefabricati, din beton. Era greu, dar lucram 8 ore, cu 3 pauze. Nu m-am plans. Mai greu a fost sa rezist intr-o tara goala, neconstruita/neanimata. Suedia este practic o padure/balarie continua, in care nu ai ce face.
Am fost si in Olanda, acolo ai ce face, totul este animat si frumos, dar salariile sunt mai mici, iar job-urile nu sunt stabile. Nici nu se munceste spectaculos, sunt dezinteresati, si prefera sa schimbe 30 de angajati incepatori pe an, decat sa formeze unul singur spre performanta, si sa-l plateasca mai bine, pe merit.
Pentru mine a fost foarte greu la inceput dar acum sunt bos
Stii zicala: cine nu risca nu are! Asa ca nu fi fricos, fi barbat, la inceput iti va fi greu la asta te poti astepta dar apoi va fi mult mai bine ca in Ro. Bafta!
break întreabă: