Imi place mai mult sa fiu singura cand calatoresc.In masina sa fie muzica tare, lucru ce ar deranja pe altcineva, cand merg cu maxi-taxi vreau sa nu vorbesc cu nimeni pentru ca nu imi pot intoarce capul de la drum, mi se invarte stomacul altfel.Cand merg cu trenul citesc...
Am cateva colege pe care le mai duc cu masina.Imi fac capul "mare". Vorbesc, se plang, le aud zilnic problemele...
Cand e vorba de excursii, am niste tovarasi de calatorie grozavi, pe langa sotul meu. Tipul e foarte amuzant, tipa e linistita, nu fac mofturi...Am plecat in excursie in Italia in urma cu doi ani, cu doua verisoare.Atunci mi-am dat seama cat e de important tovarasul de calatorie. Acum imi aleg bine oamenii cu care am de gand sa imi petrec timpul in masina.
Depinde la ce fel de calatorie te referi.Este adevarat at.cand ai un tovaras de calatorie cu care ai ce sa discuti timpul trece mai repede si mai placut... dar pe mine nu ma deranjeaza sa calatoresc singura, de obicei in avion citesc sau ascult muzica, nu trebuie neaparat sa vb. cu cineva. Iar daca te referi la calatorii gen excursii, este f. important sa mergi cu cineva cu care ai lucruri in comun...altfel unu o sa vrea la club, unu la muzeu.