| justme15e a întrebat:

Cat de importanta este popularitatea?
daca esti popular inseamna ca o sa ai o viata mai faina decat a celor nepopulari? ce credeti? fundita happy

Răspuns Câştigător
| LizGreen a răspuns:

Bună! Popularitatea nu este deloc importantă! Bine, depinde ce înțelegi prin POPULAR... Nici nu înțeleg prea bine termenul! Adică, unde suntem? În America? Dacă ești popular acum, cred că ai o groază de prieteni pe care n-o să-i mai vezi mai târziu! În general cei populari sunt și îndrăzneți și poate viața lor o să fie mai distractivă dar, le pasă doar de propria persoană și sunt răutăcioși! Îți dorești asta?

5 răspunsuri:
| positivity a răspuns:

Pentru tinerii din ziua de azi, popularitatea este chiar importantă, de ce să mințim? Cu toții am văzut n întrebări pe TPU despre cum să devină cineva popular!
Popularitatea reprezintă faimă, prieteni mulți, superioritate celorlalți, sau bine, asta consideră ei.
Fiecare are o conștiință, iar după părerea mea, popularitatea este o prostie. Este o tâmpenie să le faci pe plac unor oameni idioți doar pentru a avansa în rang, doar pentru a deveni mai cunoscut! Și nu, nu înseamnă că ai o viața mai mișto! Vei trăi oricum pentru totdeauna în aceeași mocirlă în care te afli, nici măcar popularitatea nu poate schimba acest lucru!

| OnuOnulică a răspuns:

1) Mie unu nu mi se pare importanta popularitatea nu o sa te ajute cu nimic.

2) NU! NU! NU! viata te-o faci tu faina nu alti.

3) Cred ca ar fi trebuit sa te gandesti de 2-3 ori inainte sa postezi asta.

| zurick a răspuns:

Mai bine am mai puțini prieteni decât mai mulți dușmani.
Ciao :-D

| thalyslly a răspuns:

Popularitatea inseamna sa traiesti mereu cu presiunea cum sa faci sa te placa toti si sa nu o dai in bara.deci nu cred ca daca esti popular ai o viata mai faina ci din contra

| Paty17 a răspuns:

Popularitatea e un lucru de moment. Nu conteaza asta in viata. Conteaza ce fel de persoana esti tu, nu conteaza cati prieteni ai; conteaza cat de apropiati sunteti, cat de mult tineti unii la altii. Cred ca stii si tu. Popularitatea poate fi privita si ca un cerc de oameni falsi happy