Bună! Popularitatea nu este deloc importantă! Bine, depinde ce înțelegi prin POPULAR... Nici nu înțeleg prea bine termenul! Adică, unde suntem? În America? Dacă ești popular acum, cred că ai o groază de prieteni pe care n-o să-i mai vezi mai târziu! În general cei populari sunt și îndrăzneți și poate viața lor o să fie mai distractivă dar, le pasă doar de propria persoană și sunt răutăcioși! Îți dorești asta?
Pentru tinerii din ziua de azi, popularitatea este chiar importantă, de ce să mințim? Cu toții am văzut n întrebări pe TPU despre cum să devină cineva popular!
Popularitatea reprezintă faimă, prieteni mulți, superioritate celorlalți, sau bine, asta consideră ei.
Fiecare are o conștiință, iar după părerea mea, popularitatea este o prostie. Este o tâmpenie să le faci pe plac unor oameni idioți doar pentru a avansa în rang, doar pentru a deveni mai cunoscut! Și nu, nu înseamnă că ai o viața mai mișto! Vei trăi oricum pentru totdeauna în aceeași mocirlă în care te afli, nici măcar popularitatea nu poate schimba acest lucru!
1) Mie unu nu mi se pare importanta popularitatea nu o sa te ajute cu nimic.
2) NU! NU! NU! viata te-o faci tu faina nu alti.
3) Cred ca ar fi trebuit sa te gandesti de 2-3 ori inainte sa postezi asta.
Popularitatea inseamna sa traiesti mereu cu presiunea cum sa faci sa te placa toti si sa nu o dai in bara.deci nu cred ca daca esti popular ai o viata mai faina ci din contra
Popularitatea e un lucru de moment. Nu conteaza asta in viata. Conteaza ce fel de persoana esti tu, nu conteaza cati prieteni ai; conteaza cat de apropiati sunteti, cat de mult tineti unii la altii. Cred ca stii si tu. Popularitatea poate fi privita si ca un cerc de oameni falsi
RADUCU12369 întreabă: