Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 15 Februarie 2025 sunt:
Ați pățit vreodată să vi se spună că aveți sângele prea gros și că trebuie să repete analizele? Am pățit sâmbătă eu la urgente de 4 ori au luat
Se găsesc țigări lucky strike în România?
Am un motan la sat care de ieri de la prânz nu a mai venit acasă. Menționez ca este castrat. L am strigat și cautat prin zona, el mereu când ajungeam la sat ma auzea și venea. Eu las bobite afara...? (mai mult)
Ce legume și fructe mâncați și va plac foarte mult?
Bunaa! as vrea sa imi pun pietricele dentare daca stie cineva unde si sa tina, am 14 ani
Ce flori va plac cel mai mult? Mie îmi plac cel mai mult: zambilele și lalele!
Bună, ce părere aveți despre despre posibilitatea de a studia paleontologia la școală? Ar fi interesant sa studiezi despre plante și animale dispărute?
Bună ziua! De ce dacă am psoriazis vulgar nu mă pot înscrie la o școală militară? Adică este o boală inflamatorie cronică dar nu este contagioasă, și sunt declarat inapt. În monitorul oficial,...? (mai mult)
Ce părere aveți despre negocierea pe care o încearcă Donald Trump cu V. Putin în situația conflictului de la graniță dintre Ucraina și Rusia? Detalii - https://shorturl.at/HrjUC După părerea...? (mai mult)
Buna dragilor! O situatie din viata mea si un raspuns din partea voastra, sunt impreuna cu un baiat cu o sitiatie financiara buna, munceste in şape ia intr o saptamana cat iau eu pe luna, de fiecare...? (mai mult)
Hei, TPU, concret ce înseamnă un PFA?! Dacă avem un PFA pe orice direcție sau meserie care s- ar putea efectua sub acest PFA, în fața legii este considerat tot un job?! Adică ce mă interesează...? (mai mult)
Ce filme va plac cel mai mult? Mie îmi plac cele de groaza și de actiune
Cand eram copii (9 ani), aveam un amic care ne spunea un cantecel sau poezioara, atunci cand observa ca unui baiat ii place de o fata. Era ceva de genul:, , deschide oala mare si uită- te in ea, George...? (mai mult)
Bună. Am dat de curând o comanda pe shein am 7 zile de cand am plasato amu îmi arată ca e în VIAEUROPE BUD INTERNATIONAL AIRPORT CARGO CITY HUNGARY SOSIREA ZBORULUI. Oare mai durează până ce ajunge...? (mai mult)
Întrebare pentru cine a lucrat în Germania, anmeldung ul se poate face doar după ce ai 3 luni în Germania? Intreb pentru ca firma la care am fost mi- a făcut card de sănătate la DAK, și din ce...? (mai mult)
Se poate ascunde prieteni pe snap fără sa dea seama cineva
Doamna cucoana prostia se poate imblanzi?
Deci dacă voi ați vorbi cu partenerul vostru și tot vorbind i- ați spune că poate la bătrânețe sau că la o anumită vârstă nu mai puteți face s*x, partenerul v- ar răspunde că "Nu- i nimic,...? (mai mult)
Salut am o nelamurire de care nu am stiut, eu am lucrat in Germania cu o agentie romaneasca de forta de munca care aduce romanii la munca in Germania, ei mi- au facut anmeldung si card de sanatate, ...? (mai mult)
Ce părere aveți despre partidul SENS? Pentru cine nu știe, puteți căuta pe tiktok. Este un partid care susține drepturile cuplurilor de același sex, feminismul, ecologia și mi se pare că luptă...? (mai mult)
Salut. Spuneți-mi toate fazele și replicile amuzante ale lui Vadim Tudor
Bună! Am nevoie de ajutor! Dacă copilul a lipsit de la școală pentru ca a fost internat la spital, miercuri după- amiază a fost externat iar joi s- a întors la cursuri, este normal ca un profesor...? (mai mult)
Ce se întâmplă de se retrag Mările, și apele din Europa? Vad că se întâmplă conform Bibliei! Sau e vorba de HAARP? Oare ne vor lăsa fără apă, apoi fără hrană? ( Agenda 2030)
Am scăpat puțin piper când am gătit pe jos, știu că va ieși un conflict sau cearta daca scapi piper pe jos. Am aruncat și puțin zahăr pe locul unde a ajuns piperul! Ce trebuie sa fac sa nu se...? (mai mult)
Bună, Cum vi se pare Donald Trump după ce s-a împrietenit cu Putin? Eu consider că este un dictator. Doar dictatorii se iubesc între ei.
Va salut. Pentru curierii glovo mai vechi. Am și eu o întrebare, sunt nou la glovo. Am văzut ca trebuie sa depui banii de la clienți la self pay. Eu nu înțeleg un lucru. Dacă eu plătesc comanda...? (mai mult)
Ce parere aveti despre un profesor care din cauza era sa se sinucida elevi din cauza ca ii abuza fizic si psihic? Eu zic ca ar merita tortura psihologica
Buna! O scurta intrebare. Este buna lecitina sau ginkgo biloba pentru memorie? Urmeaza sa dau bacul anul acesta doar ca in ultimul timp nu ma pot concentra incat sa retin atat de multa informatie, lipsa...? (mai mult)
Am interacționat cu oamenii ăștia pe internet și am ajuns la o concluzie. Atât "pro europenii" cât și suveraniștii sunt două gloate de urangutani la fel de cretini și de insipizi. Două grupe...? (mai mult)
Salut, am nevoie de un sfat, sunt băiat, am 20 de ani, iar zilele acestea o prietenă imi spune că de nu imi fac si eu o iubită, eu i- am spus că nu e momentul potrivit pentru minte, apoi îmi...? (mai mult)
Este normal să simt energiile și intențiile oamenilor încă de la prima întâlnire? De multe ori, am o intuiție puternică despre cineva, iar dacă simt că persoana respectivă îmi vrea răul,...? (mai mult)
Va plac pisicile? Dacă da care pisici va plac mai mult : cele negre sau cele albe? Care vii se par mai frumoase?
Ce covrigi va plac: cei cu susan sau cei cu mac?
Care sunt bolile de fapt pentru care nu te angajează nimeni nicăieri! Mulți de pe la sate și cartiere sărace când sunt întrebați de ce nu își cauta loc de munca spun ca sunt bolnavi! Acum nu ...? (mai mult)
Cum procedez să șterg un cont ca eu nu mai locuiesc acolo și să introduc alt cont la noua adresă?
Un profesor care din cauza ca a lovit o fetita de clasa a 7a a vrut sa se sinucida si i- a zis la o alta fetita stiti cum ii zici la caine sa plece nu ar merita pedepsit grav? Daca isi lua viata fetita...? (mai mult)
Ce limba va place mai mult: franceza, germana, italiana sau spaniola?
Ma hartuieste un vecin eu stand la concubina..am fost deja de 2 ori și nu m-a băgat în seama.El fiind fost polițist, ce e de făcut?
Buna! A mai facut cineva împrumut la revolut? Vi s-a parut ok? Poti selecta pe cate luni il vrei? Multumesc!
Ce prăjituri va plac cel mai mult? Mie îmi plac foarte mult amandinele și savarine!
Buna! Sunt împreună cu un băiat care e crescut de părinții pocăiți lui biologici, el nu e botezat deocamdată. iar eu sunt de religie ortodoxă (botezată de mica). avem planuri serioase pentru...? (mai mult)
Care e faza cu trendul,, Și poliția nu face nimic"mereu vad comentarii pe tiktok.
Buna seara este de incredre acest site https://11teamsports.ro/
Bună, Ce părere aveți despre Iuliana Beregoi? Consider că este o artistă de calitate.
Se speculează că ar exista antidotul leacul, medicația pentru cancer!, dar nu ar fi pentru noi oamenii de rând simpli și pentru miliardarii! Se va descoperi vreodată medicația cancerului!,...? (mai mult)
A luat careva Dexocalm pentru anxietate, depresie? Ce înlocuitor bun pot lua pentru xanax sa îl pot lua fara prescripție și să fie la fel de strong /eficient? As vrea sa mă angajez nu mai suport...? (mai mult)
Ce sporturi va plac cel mai mult?
Buna! Bunica mea paterna a decedat pe 27.01. Aveti idee daca luna asta pe 14 ii mai intra pensia? Cand a murit bunica maternă pe 27.11. 2020 următoarea luna pe 12 i- a venit bunicului si pensia ei. Intreb...? (mai mult)
Am nevoie de o părere. Deci poate fi părerea personală, de data asta o accept, căci o cer. :) Dar sper să scrieți civilizat și fără judecăți sau alte prostii. :| Vreau părerea sinceră, ...? (mai mult)
Buna TPU. Cam ce abilitati trebuie sa posed daca vreau sa lucrez ca receptionera intr-o clinica medicala?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
anonim_4396 întreabă:
Adi1987 întreabă:
LisaJulie întreabă:
RayKzor51 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Vrajitorul din Oz
Ai calatorit alaturi de Dorothy si Toto in taramul de basm? Hai sa vedem cate iti mai amintesti!