| Silvia a întrebat:

Cat de mult conteaza varsta in relatia cu ceilalti? Dau exemplu doua persoane. Una are 13 ani, si una...27...Automat...cea de 27 de ani este mai interesanta, mai matura, mai inteligenta, mai cum?! Am observat si pe TPU de multe ori...cica..."faci chat cu copii de 13 ani".sau alte lucruri...De ce eu trebuie sa accept prostia/greseala unei persoane doar pentru ca este mai mare decat mine? De ce oarecum varsta reflecta ce ai in cap?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai dreptate.Cind eram de virsta ta ma intilneam cu tata numai la seara la masa si el facea ca locomotiva.Nu-i placea libertinismul meu deloc.Eram constient dar ma purtam de parca nu observam nimic.Se ridica plin de draci si nu mai minca.Nu-l intelegeam si pot spune ca nici acum nu inteleg. Odata ce imi respectam toate atributiile caci munceam pe rupte el era impotriva a doua ore de libertate cu baietii la fotbal.

12 răspunsuri:
| oz a răspuns:

Stai stai stai. Daca un copil are 13-14 ani asta nu inseamna ca nu poate avea dreptate. Dar la 13 ani mai ai multe de invatat...

| iuliana21 a răspuns:

Cand o sa ajungi la varsta de 27 de ani o sa zici ca la 13 ani chiar ai fost o copila...

nony
| nony a răspuns:

Silvia. nu este general valabil. Daca ai 13 ani nu esti considerat prost (nu de toti ). dar oamenii mai mari vad in cei mici lipsa de experientá ( scoala vieti ), care nu se face nicáieri decat trecand prin problemele vieti.
Da, eu am spus asta ¨ faci chat cu copiii de 13 ani ¨. i-am zis lui @Enigma, dar nu ma refeream la diferenta de inteligentá.ci la diferenta de varsta dintre el si voi.si prioritatile fiecaruia.
Eu ti-am spus de multe ori ca te apreciez ca iesi din anii tai, gandesti inaintea altora de 13, dar asta nu-i motiv sa negi inteligenta altora mai mari ca tine, doar pentru ca ai putea sa fii la nivelul lor in diferite domenii happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Deci ai 13 ani? happy

| Cryssy a răspuns:

Nu conteaza varsta. Uneori o persoana de 13-14 ani gandeste mai bine decat o persoana de 20 si ceva de ani sau poate mai mult..Depinde.

| Silvia explică:

BRO, cred ca esti unul dintre putinii useri vechi care nu stiai ca am 13 ani.rolling on the floorDeci... dabig grin.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai nu stiam, dar niciodata nu e prea tirziuhee hee

cami
| cami a răspuns:

Pai nu reflecta.
@enigma are 27 de ani?
Bine ti-a spus Nony, inteligenta nu reflecta neaparat in numarul anilor prin care ai trecut, ci experienta vietii. Inteligenta este nativa. Un om prost poate avea si 70 de ani, iar unul inteligent numai 20. Inteligenta reflecta prin ce spui, cum gandesti, ce faci.

cami
| cami a răspuns:

@silvia, laughing asa-i ca e greu sa te. dezvalui cand ceilalti iti dadeau mai mult? pe-asta am patit-o si eu. E greu acum, va fi mai usor dupa.

| Silvia explică:

Cami, care e legatura cu enigma?laughing)27 am pus la intamplarelaughing).oh go on

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru ca aspectul conteaza pentru. altii draga mea.Si eu sunt fata si am 13 ani si deoarece sunt mai mica de statura si nu sunt asa de "voluntoasa", relatiile mele nu sunt prea bine. construite intre mine si alte fete sau baieti, cea ce cred ca e o prostie pentru.ca nu varsta si aspectul nu conteaza>caci daca am avea prieteni si prietene dupa preferinte nu am avea deloc! Bn. te pooop kisspaaa!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai dreptate