| Marica_2964 a întrebat:

Cat de mult credeti in vorbe?

Răspuns Câştigător
| Zazu a răspuns:

Viata m-a invatat sa nu am incredere in vorbe, mai ales daca sunt spuse pe virtual, oamenii mint cu nerusinare, mai ales cand sunt acoperiti de un monitor.Nici pe strada vorbele nu sunt mai sincere, dara asa macar ai ocazia de a cunoaste personal persoana si actiunile sale zilnice ca sa iti poti da seama daca minte, daca este incoerent, daca este ...si daca tot daca.Nu am incredere in vorbele oamenilor care nu misca un deget si asteapta sa fie intretinuti, nu am incredere in vorbele oamenilor vopsiti frumos, nu am incredere in vorbele oamenilor de pe TPU, nu am incredere in vorbele oamenilor care isi bat joc cu sau fara voie de ceilalti.

13 răspunsuri:
| Elena1234456 a răspuns:

Destul de mult, din pacate/fericire (depinde de caz).

| Rukhsandra a răspuns:

Eu nu cred tot ce aud...hee hee big grin

| Ana a răspuns:

Destul de mult, daca vad si fapte.

| gabriela a răspuns:

Nu cred in vorbe deloc! Cred, ori nu cred in omul care spune vorbele!

| Mya a răspuns:

Indeajuns incat sa dau sansa cuvintelor sa se transforme in fapte, insa insuficient ca acestea sa-mi faca rau.Cuvintele sunt rostite usor, insa nu putem da crezare orcui cu usurinta, deseori chiar si cei pe care ii cunoastem ne dezamagesc, cu atat mai mult persoanele despre care nu stim multe lucruri.Trebuie sa fii rezervat cu increderea in vorbe, e suficient ca celalalt doar sa sugereze anumite lucruri, lasandu-se dus de val, iar tu sa intelegi mai mult, doar fiindca iti convine pe moment, fiindca mai tarziu poti realiza ca te-ai pripit.

| ELD a răspuns:

50% vorbe 50% fapte cred ca asa ar fi cel mai bine... Vorbele le poate spune oricine, dar faptele mai greuhappy

| Zazu a răspuns:

Marica, vrei sa isi dau exemple?

| Aicilef a răspuns:

Depinde.am invatat de la viata sa nu mai cred orice fleacwinking

| Marica_2964 explică:

In vorbe, in general. Si ma refer doar la vorbe, nu fapte...

| Marica_2964 explică:

Portocala, e prea mult spus ca mint... poate doar spun niste vorbe usor.Nu fi dur(a).

| Marica_2964 explică:

Ar trebui sa fim pedespiti pentru vorbe?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vorbele cui? happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred, pana la proba contrarie, dar nici nu's chiar atat de naiva incat sa nu-mi dau seama cand vorbele sunt adevarate sau doar fleacuri.