In primul rand depinde cat de mult il ador{acel articol vestimentar}. Plus ca mai depinde daca am bani sau daca psrintii sunt dispusi sa'mi dea bani. Oricum daca sunt inebunita dupa o bluzita de exemplu fac ce fac si mi-o cumpar.Retet pentru parinti:clipesti frumos din gene, faci o fata d'aia de copil inocent, naiv si cu o promisiune ca te vei apuca de invatat si se rezolva
Bafta.
Cat de mult imi permit veniturile. Dar n-as da niciun ban pe un lucru doar pentru ca ar fi la moda, ci numai daca mi s-ar potrivi si m-as simti bine cu(in)el.Ca sa raspund la intrebare mai exact, as fi in stare sa dau 10 mil.pentru un articol vestimentar daca mi-ar placea foarte mult.Fiindca sunt prea saraca pentru a cumpara ieftin! Adica, mai bine un lucru de calitate dar scump decat un lucru ieftin pe care ar trebui sa-l arunc dupa prima purtaresi sa-l inlocuiesc cu un altul.
Depinde daca-mi place sau nu. Oricum, nu m-as incumeta sa arunc o suma exorbitanta pentru un articol vestimentar.
Depind e de ce este vorba, cele mai sumpe articole vestimentare pe care le am sunt incaltarile, rochiile de fiesta si hainele de iarna.
daca trebuie sa merg la un evniment important probabil nu mai mult de 5-600 euro o rochie, sau poate da.
Nu prea mult, deoarece daca vad ceva ce-mi place, iar pretul e mare, atunci ma gandesc ca este ceva asemanator mai ieftin.Si gasesc ce-mi place mereu, la un pret acceptabil!
Depinde daca vreau cu adevarat acel articol, cand mi se pune pata dau si 600-700 de lei(6-7 milioane bani vechi).
Daca ceva iti place atat de mult incat sa merite banii ai putea sa dai si o avere. Mia conteaza apoi si brandul... unii cumpara haine doar pentru eticheta chiar daca le vin atat de prost
Raspunsu meu : mhhh depinde de aticol dar am si limite gen un tricou peste 80 de lei nu merita si cam max 400 ron pe un articol e media.
anonim_4396 întreabă:
girlfresh întreabă:
BiancaDenisa întreabă:
Emilia19 întreabă: