Fizic am ceva din amandoi, dar mai mult cu tata seman, majoritatea rudelor mi-au zis ca sunt tata intreg. La constructia corpului sunt leit el, la voce mi s-a zis ca la telefon imi seamana la perfectie, ba chiar am fost confundat cu el, la par clar il am de la el, si el e ondulat, dar eu am fost intotdeauna mai ondulat decat el, mama il are drept, ochii ii am cumva de la mama, dar ii am negri, mama ii are caprui si tata verzi, sprancele le am de la mama, cam atat fizic, il mostenesc pe tata.
La caracter: Nu seman cu niciunul, am propria personalitate si nu ne-am intersectat niciodata, sunt mai incapatant decat ei, pot zice doar ca pe tata il seman cand vine vorba de a tine cu dreptatea, mai ales daca e a ta, de a nu te lasa calcat in picioare de nimeni. Ca pasiuni nu semanam deloc, diametral opusi, eu sunt cu sportul, cu fotbalul in general si altele, ei nu urmaresc sportul de nicio culoare, din cauza nu suporta fotbalul, se trage de pe vremea cand eram mega fanatic. Tata mi-a zis ca sunt leit bunicul la tot, ca asa era si el.
La fizic sau la psihic (respectiv comportament)?
La fizic evident ca toata lumea prezinta anumite trasaturi ale parintilor, fie ele mai putine sau mai multe.
In rest, la gandire si obiceiuri... neee, ar fi si culmea. Din cauza tatalui meu am avut anumite momente in copilarie, pe care... nu as vrea sa mi le amintesc sau sa le mai aiba cineva.
Sunt categorica si cu spiritul dreptatii foarte dezvoltat ca tatal meu, dar cu o inima foarte buna si iubitoare ca mama.
Hopa.
Acum știm cine e persoana frumoasă din familia ta... :3
Da...nu puteam fi toti 3 superbi
MihaiAndrei666 întreabă:
anonim_4396 întreabă: