Eu fizic seman cu tata...si in general cu cei din familia lui, iar moral cu mama.
Fizic seman cu tata, moral cu mama.
Gandesc ca tata, actionez ca mama. iubesc ca mama, urasc ca tata. vorbesc ca tata.am puta ca a tatalui (presupun), si mama e geloasá .
In concluzie, sunt 50/50.
Am mostenit trasaturile morale esentiale de la ambii parinti, insa fizic nu seman cu nici unul. Tot ce sunt e 100 % original, modelat dupa necesitatile si modul meu de a fi.
Fizic seman foarte tare cu mama si sor'mea seamana cu tata (tata e mai brunet si are ochii caprui iar mama ii are albastrii )... moral seman cu tata...ironica, rautacioasa, smechera (in sensul bun) si imprastiata! De la mama nu cred ca am mostenit mai nimic (cred)
Fizic seman mai mult cu mama. Am ochii, gura ei, formele ca ea, etc. Moral, cu tata.
Poi toata lumea zice ca sunt ca tata cand erea mic am ochii tatalui albastrii... da gura mamei sprancenele si la fire si reactii ale fetei cu mama leit
Fizic cu amandoi(in tineretea loram ochii ca ai tatalui meu insa eu sunt inalta ei mai micuti
moral xu mama mea in cele mai multe cazuri.amandurora ne place sa facem dreptate si luptam pentru asta, avem aceleasi conceptii in unele cazuri.
Moral cu tata.cand suntem nervosi, ne certam pana cedeaza cealalta persoana, nu cedam orice s-ar intampla , fizic-parul il am brunet cret ca al lui, ochii la fel, sunt inalta ca si el! la nas seman cu mama deci mai mult seman cu tata atat moral cat si fizic.
In opinia mea, seman in totalitate cu mama, asta ca nu imi cunosc tatal.In opinia celorlalti care imi cunosc tatal, nu stiu pentru ca nu i.am intrebat.
Aaaa...stiu de la mama doar ca tata a fost fotbalist, nu unul foarte mare dar a fost, asta inseamna ca seman putin si cu el, dar doar putin pentru ca eu sunt mai bun decat a fost el si pe deasupra sunt si modest
Din punct de vedere moral seman cu amandoi, dar ce e de la mama incerc sa elimin.
Corpul seamana cu al mamei, insa trasaturile fetei le-am mostenit de la familia tatalui meu.
Fizic: Seman leit cu mama mea, sunt roscata, cu parul lung, am ochii caprui verzui.
Moral: Seman tot cu mama, am mostenit talentele ei artistice, sunt o fire dinamica, o adevarata luptatoare, gandesc pozitiv, sunt optimista, la fel ca si mama mea.
Eu seaman cu amindoi.am ochii verzi ca la mama, parul saten inchis ca la tata, forma buzelor(nici ca la unu), caracterul tatalui, ma enervez repede ca mama.
xD
Eu seman in totalitate cu mama :X toata lumea spune asta, dar ma mai am si cevade la tata: ma enrvez repede
Fizic: cand eram mic eram blond si semanam cu mama. Acum, la 15 ani sunt seman leit cu tata (si sunt si brunet).
Moral: aici seman iar cu tata. Sunt o fire calma, amuzanta, baiatul din centrul atentiei la petreceri (party people...)