| RAY a întrebat:

Cat de multa miscare faceti zilnic?

17 răspunsuri:
| thegatekeeper a răspuns:

Nu fac zilnic, iar atunci cand fac, abia daca se poate considera miscare: 20 de minute de mers pe jos pana la scoala si inapoi. Nu prea ma impac cu sportul, singura forma de miscare pe care o prefer si care imi face placere fiind mersul pe jos. Uneori mai merg cu rolele vreo 2 ore si iarna la patinoar. Nu am rezistenta fizica (am incercat sa mi-o formez la un moment dat, insa nu am reusit mare lucru) si am si cateva probleme de sanatate momentan (anemie si scolioza).

| mona a răspuns:

Nu atat cat ar trebui

| Purgatoriu a răspuns:

Nu prea fac. Nici la orele de sport nu merg mereu dar in fiecare zi merg pe jos de la scoala pana in statie si din statia de tramvai pana acasa. Deci fac miscare.

| Dariusuu a răspuns:

Câteodată am impresia că mă autodepășesc.

Fac mișcare în fiecare zi.

| RAY explică (pentru Dariusuu):

Foarte bine ma bucur, nu uita si de efortul mintal, citeste, manca sanatos, fa sport mult

| Dariusuu a răspuns (pentru RAY):

Îți multumesc de sfat.

O seara placută îți doresc.

| RAY explică (pentru Dariusuu):

La fel isi doresc

| alexs99 a răspuns:

Destul de multa, cel putin 30 minute pe zi, cateodata si cateva ore.

| AtateaConditii a răspuns:

Nu prea multa din moment ce nimeni nu cuteaza sa raspundalaughing.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!
Minim 30 de minute în fiecare zi.
Te pup!

| fadnox a răspuns:

Exercitiu fizic serios nu fac decat la ora de sport -cateodata-, altfel mersul pana la microbuz si inapoi...si cam atat, urasc sportul

| RAY explică (pentru fadnox):

De ce il urasti?

| fadnox a răspuns (pentru RAY):

Nu mi-a placut niciodata, cand eram mai mica luam cursuri de natatie si imi era frica mereu in apa aia, apoi am mers la manej si, iarasi, imi era frica de cai, acum orele se limiteaza, de obicei, la fotbal, handbal, voley s.a.m.d. si ma tot sperii de minge, stiu si eu ca e importanta miscarea si sanatoasa dar nu ma atrage...

Cu silueta stai bine?

| fadnox a răspuns (pentru RAY):

A...nu, n-am probleme, cand eram la gradi eram mai dolofana, acum cred ca-s bine, desi mi se arunca uneori ca nu-i destul...
de ce?

A fi gras nu inseamna sanatate cea ce uni cred, ai grija de tine

| okhey5 a răspuns:

Eu fac o ora/o ora si de miscare zilnica