| Dismally a întrebat:

Cat de multumiti sunteti de viata voastra actuala? Cum credeti ca se va schimba aceasta in urmatorii 5 ani?

27 răspunsuri:
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

M-am plictisit si vreau multi bani.
Voi avea multi bani.

| Dismally explică (pentru NoTurbinaNoGood):

Ce vrei sa faci cu ei? happy

| NoTurbinaNoGood a răspuns (pentru Dismally):

Sa traiesc. Sa mai cumpar niste masini. Sa le restaurez pe cele ce asteapta. Sa ajut mai multe pisici.
Sa nu mai fie nevoie de chibzuinta.
Vreau si eu opulenta sad

| Dismally explică (pentru NoTurbinaNoGood):

Daca ajuti pisicile e bine happy

| NoTurbinaNoGood a răspuns (pentru Dismally):

Mereu.

| GabiDumitrescu a răspuns:

Fizic acceptabil, cu unele extreme (pot sa fac 60+ flotari legate, ceea ce nu am putut vreodata pana acum, si tocmai ce am facut 42 de ani - stiu, mari bodybuilderi, flotarile nu sunt mare frectie de exercitiu, dar in cazul meu sunt un booster de moral excelente), personal sub orice critica (highlight - a intrat junioara la clasa a cincea engleza intensiv fara nici o meditatie, a treia nota, punctaj maxim la scris, downside - daca miine o gasesc pe nevasta-mea rece, ma duc si imi desfac sticla aia buna de whisky - de bucurie), profesional potential extraordinar (as putea face 2-3000 EUR net lunar fara probleme, doar ca partea personala ma face sa am zero chef de munca, deci nu fac nici macar 1000 EUR lunar, in principiu). Cum o sa se schimbe in urmatorii 5 ani? Divort, chef de munca, poate o relatie cu cineva care sa nu imi trezeasca instincte criminale. Poate deces din diverse motive. Intr-un final... noi sa fim sanatosi. Daca miine explodeaza criptomonedele si ma trezesc milionar in euro, nu se schimba brusc toate. Doar ca imi voi permite un avocat bun pentru divort... sau un Oleg din Transnistria sa o faca pe duamna sa dispara la o cafea cu Elodia.

| Dismally explică (pentru GabiDumitrescu):

E aiurea daca nu te mai intelegi cu sotia sad

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru Dismally):

Aiurea e ca e si junioara la mijloc si ma-sa e din alt film. Efectiv eu cam centrez, eu dau cu capul.

| MirceaCal a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

Ar trebui sa ai mai multa intelegere pentru nevasta daca e bolnava psihic, ai uitat cand te-ai insurat ce ai jurat? Esti cam aiurea si tu.

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru MirceaCal):

Toti sintem putin luati, pana la urma. Si daca era internabila-internabila, o tratam. E doar ca multi alti romani, cu capul dar nu cit sa o trimiti la spital. E mai complicata povestea. Iar faza cu juramintele... toate au o limita.

| SilentRain a răspuns:

Deloc,in rău categoric
Tu?

| Dismally explică (pentru SilentRain):

In rau de ce? sad Acum nu sunt foarte multumit, sper sa fie mai bine pe viitor.

| SilentRain a răspuns (pentru Dismally):

Nu mă aștept să mi-se întâmple ceva bun, nici nu vad vreo raza de lumina
Dar ce ai pățit?

| Dismally explică (pentru SilentRain):

Nu se stie niciodata. Am avut niste probleme de sanatate pe care le-am cam neglijat iar acum s-au agravat.

| MirceaCal a răspuns (pentru SilentRain):

Ce depresiva

| SilentRain a răspuns (pentru MirceaCal):

Ce te surprinde?

| Hammurabi a răspuns:

N-aș avea de ce să fiu nemulțumit.
Sper să nu se schimbe.

| Nirvanaaa a răspuns:

Acum nu pot spune ca-s foarte multumita având in vedere ca e sesiune laughing. O sa fiu multumita când o sa dorm și eu cât vreau. happy
Pai se va schimba in bine sigur, nu am nicio îndoiala.

| Dismally explică (pentru Nirvanaaa):

Eii, asta e doar un mic obstacol in calea somnului big grin Sunt sigur ca vei recupera dupa happy

| Nirvanaaa a răspuns (pentru Dismally):

Am o pauza de o săptămâna intre sesiune și practica din spital. Recuperez in forta in săptămâna aia laughing.

| Dismally explică (pentru Nirvanaaa):

Planuiesti sa dormi toata ziua? laughing

| Jessica1235 a răspuns:

90-95%
Mi-aș schimba locul de munca de care am început deja să mă satur tot mai mult, vreau să fac facultatea iar apoi să lucrez în domeniul și să am un program mai flexibil față de cel actual

| Dismally explică (pentru Jessica1235):

Succes in cazul acesta, o sa reusesti daca asta iti doresti sa faci happy

| Jessica1235 a răspuns (pentru Dismally):

Mulțumesc, și eu sper să reușesc

| cehos69 a răspuns:

Foarte multumit.
in urmatorii 5 ani ma vad logodit si de ce nu poate cu un bebe happy

| Dismally explică (pentru cehos69):

Bravo, daca asta iti doresti asta vei avea happy

Întrebări similare