| Xmen22 a întrebat:

Cat de nasol e sa ajungi la 23-24ani, tot așa fără prieteni?
Sa mă impac cu gândul că asa voi fi?
Timpul trece foarte repede și cam regret.

21 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

E greu fara prieteni & 0 barat in bani. Macar de erau banii faceai multe vrute placute.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Pai care este alternativa, sa te stresezi sa sa te gandesti in fiecare zi ca nu o sa fie asa?

Nu, nu trebuie sa gandesti nici asa. Ce regreti? Ceva ce puteai face si nu ai facut? Pai daca ceva trebuia facut, SIGUR faceai acel lucru. Dar nu s-a intamplat, nu a fost sa fie, asta este singura varianta posibila, cea de acum, prezentul.
Asa ca nu ai ce sa regreti, ca nu se schimba nimic.

Asa ca continua cu fruntea sus. Ce prieteni la 23-24 de ani? (adica 23 jumate? thinking )
Se intampla... o sa dai de persoanele potrivite la momentul potrivit.

| Freya1 a răspuns:

Am 26 si nu am prieteni.Am avut timp de 8 ani 9 o singura prietena si nici cu ea nu prea mai vorbesc si nu am pățit nimic.

| Celcestietot a răspuns (pentru Freya1):

Nu te atrage socializarea, esti mai introvertita de fel?

| Freya1 a răspuns (pentru Celcestietot):

Da

Ai avut momente cand te-ai indoit ca este bine sa continui asa (fara prieteni)?

| Freya1 a răspuns (pentru Celcestietot):

Pe mine m-a ajutat într-adevăr faptul că am avut 2 relații de lunga durata si nu am simtit lipsa prietenilor.

Ok, am inteles. Apropo, frumoase tatuajele happy.

| Celcestietot a răspuns:

Nu este nasol, doar trebuie sa fii tu ok cu asta... esti happy?

| siriusblack98 a răspuns:

Am 23 de ani, nu am prieteni și nici nu îmi doresc. Nu prietenii îmi plătesc facturile și nici mâncarea. Poți să regreți dacă peste 10 ani ești în aceeași situație financiară sau nu ți-ai făcut nici una din "pofte". Nu dacă n-ai prieteni.

| Apokales a răspuns:

Cine a zis ca-i nasol sa ai 23-24 de ani si sa nu ai prieteni?! Este o minciuna. Este grozav sa ai 23-24 de ani si fara prieteni. Impaca-te cu gandul si bucura-te de linistewinking.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Foarte.

| UnDiavol a răspuns:

Nu-l risipi mergi la muncă mai bine muncești decât să-ți pierzi timpul

Eu unul abia Aștept sa încep nu mai este multe happy

| Xmen22 explică (pentru UnDiavol):

Am cam pierdut destul.

| UnDiavol a răspuns (pentru Xmen22):

Nu ai pierdut nimic cât timp respiri

Mergi la munca strânge bani frumos cu cât ai mai mult cu atâta este mai bine dar cel mai importat Niciodată sa nu fi zgârcit Absolut Niciodată când ai mai mult oferă fără așteptări

Nu ai pierdut nimic abia ai 23 viața încep la orice vârsta tu Poți munci alți arda orice sa fie la Vârsta asta sa nu sufere de vreo boala sau sa nu aibe o mâna un picior sti ce greu este sa nu ai o mâna? Un picior uite tu le ai pe toate astea nu-ți lipsește nimic cât timp trăiești nu ai pierdut nimic totul este la locul lui

| Xmen22 explică (pentru UnDiavol):

E cam nasol cu locurile de munca, financiar mai modest.

| tonyc7 a răspuns:

Mai bine impaca-te cu gandul ca asemeni tie sunt majoritatea oamenilor. Pentru ca nu prea exista prietenii adevarate, ci doar interese. Prieteniile adevarate sunt foarte rare si acolo unde acestea totusi exista, acestea sunt intre 2 oameni care au devenit foarte apropiati si se simt legati pe viata. Poti gasi cel mai apropiat prieten in viitoarea ta sotie, nu mai vorbesc ca parintii sunt cei mai buni prieteni ai unui om inca de la inceputul vietii sale.
Daca vei avea multi,, prieteni", vei simti la un moment dat ca acestia mai mult te incurca. Isi vor baga mereu nasul in viata ta si te vor vorbi pe la spate fara ca tu sa stii. Iar daca vei ajunge bogat si vei avea si o sotie frumoasa, atunci vei deveni tinta invidiei lor.

| BlackOath a răspuns:

Eu am aproape 25 si mi-am cam bagat picioarele in toti prietenii pe care i-am avut, cu mici exceptii ca m-am mutat intre timp si cu unii nu mai tin legatura. Ideea e ca ma simt mai bine cu un om sau maxim 2, niciodata n-am suportat grupurile, mai ales de femei. Am realizat ca de fapt ii cam dureau la banana cand venea vorba sa ma ajute cu ceva si erau acolo doar la zile de nastere si iesiri in oras. Nu-i nici un bai sa fii pe cont propriu, mie una mi se pare ca iti usurezi viata si nu mai ai parte de drame inutile. Incearca mai bine sa cauti oameni cu care chiar rezonezi si sunt ca tine, parca ii ziceau cumva... ah, "soul family". Sunt persoanele care te inteleg si oricat ai fi de ocupat si nu v-ati vedea, relatia nu se schimba cu nimic. Capul sus si don't settle for less!

| Xmen22 explică (pentru BlackOath):

Cu femeile cum stai?laughing

| BlackOath a răspuns (pentru Xmen22):

Sunt femeie...

| Xmen22 explică (pentru BlackOath):

Nu mi-am dat seama