Întodeaua există loc pentru neprevăzut, dar având în vedere că nu există nimic care să ne facă să credem că probabilitatea ca sfârșitul lumii să fie în acea zi este mai mare decât în toate zilele care au trecut (peste care am trecut cu bine), nu are rost să traiești cu teama acestui fapt.
Acum revenind la superstiții... Uneori își au si ele rostul lor. De exemplu: având în vedere că este dificil să îi explici unui necunoscător că un brad plantat lângă casă se poate prăbușii oricând peste ea (sub influența unui vant puternic), este ok să susții că acesta aduce pagubă, dar aceasta este lipsită de fundament.
B-Bye!
Eu cred ca asta e o tampenie Adica de unde sti ca lumea se va sfarsi? Doar Dumnezeu stie
Sincer nu imi pot imagina . Eu nu pot sa cred ca lumea se va sfarsi. Nu inteleg ce rost are sa traiesti cu frica deoarece crezi ca lumea se va sfarsi. De obicei niciun lucru nu dureaza la nesfarsit dar daca se va sfarsi lumea nu cred ca va fi din cauza lui Dumnezeu ci din cauza oamenilor care si-o vor face cu mainele lor.
Nu se stie cand va veni sfarsitul lumii...dar nici mult numai e(cand ma refer la mult= cateva secole)
Vaivai ce sa zic. auzi tu. Sfarsitu lumi vine cand vrea dumnezeu. nici decum cu zic asta de la tv! Asia a fost si cu gaura neagra si. a venit cumva si nu am vaz eu? )) Pana si copii de 2 ani au mai multa minte ca ei
Nu tine de superstitii asta... daca stii ca in anul 200 se spunea ca vine sfarsitul lumii a venit? nu a venit in anul 1994 tot asa s-a spus.nu avenit acum crezi ca vine? inaca ceva:
Ai auzit de nostradomus? ei bine daca nu el a fost un om care facea previziuni.el a prezis multe lucruri care chiar s-au intaplat.de exemplu in 2001.now york, cele 2 turnuri gemene sunt doborate de atacurile lui osama bin laden...
asta a prezis el si asta s-a intamplat...revenind la intrebarea ta. sfarsitul lumii...nostradomus a prezis ca sfarsitul lumii va veni prin intervalul 5077-5078.deci nu te ingrijora nu vine maine!
Pai oricum o sa mai trecem prin 30-40 de sf de lume ca o sa spuna ca vine sf in 2012... dupa aia ca in 2014 ...si tot asa
Nu trebuie sa fii superstitios ca sa crezi tot ce zboara. Este de ajuns sa fii prost. Daca prostia ar durea multa lume ar urla! Foarte bine a spus laurash: "niciun lucru nu dureaza la nesfarsit dar daca se va sfarsi lumea nu cred ca va fi din cauza lui Dumnezeu ci din cauza oamenilor"
^^ asta ar insemna ca maine sa murim,sau ce?
Chiar mi se pare o aberatie,cred ca daca e sa mor, sau in czul de fata sa murim, asta se poate intampla si acum sau poate fi vorba de ani...sunt o persoana credincioasa,asadar tind sa cred ca Dumnezeu ne-a pregatit fiecaruia dintre noi cate ceva. Daca se trezeste cate un nebun sa faca astfel de afirmatii si,poate,dintr-o simpla coincidenta se intampla ceea ce a "prezis" el atunci gata domn` omul asta are har,hai sa-i ascultam fanteziile lui. Cum este si cu calendarul mayas sau in general cu vechea civilizatie, nu cred in acest calendar, si nici ca in decembrie 2012 va fi sfarsitul lumii. Daca acum mii sau milioane de ani acesti prmitivi, ca pana la urma asta erau, au pus 2 pietre si soarele indica o anume ora sau au pus niste lemne unul peste altul, nu inseamna ca erau niste genii, ci doar niste oameni care au descoperit involuntar actualul ceas sau avion.chiar daca sunt unele chestii pe care le vad in documentare si imi pun un mare semn de intrebare,refuz sa cred ca sfarsitul lumii va veni doar ca asa au dedus unii, acum vom trai si vom vedea ce se intampla pana maine, sau pana in 2012. daca era dupa ei, am fi fost morti din anul 2000
Da, dar partea "tare" este că cel care a născocit povestea asta a mai născocit-o şi prin '94, normal că atunci nu s-a întamplat nimic, a fost de râsul lumii atunci, el scuzându-se că a greşit la calcule, apoi prin 2010 a dat un anunţ că de data asta a descifrat bine biblia şi a aflat ziua apocalipsei(ziua judecăţii) care va fi pe 21 mai 2011, mă întreb cum va reacţiona în data de 22 mai 2011(peste o zi de ce a prezis el) când va vedea că nu va fi nici o apocalipsă, ce scuză va mai avea, dar mai ales oamenii care l-au crezut şi l-au susţinut ce o să zică.
Las-o încolo de treabă, că din '90 încoace, după spusele aşa zişilor "profeţi" ar fi trebuit să vină sfârşitul lumii din 2 în 2 ani. Acuma să trec şi la un adevăr pe care-l zice biblia: "Păziţi-vă de profeţii falşi, care vin la voi în haine de oi, dar care pe dinăuntru sunt lupi prădători! După roadele lor îi veţi recunoaşte... Mat. 7:15–20" după ROADELE LOR îi veţi recunoaşte a zis(păi cu povestea acestui "profet" din '94... mi-am dat seama ce roade are) şi pe lângă asta nimeni nu ştie când va veni sfârşitul lumii, aici intră şi povestea cu 21 decembrie 2012.
Şi am uitat să menţionez un lucru, cei mai vinovaţi pentru asta sunt cei de la Mass media(radio, tv, ziare, etc) care fac din ţânţar armăsar, cum era şi prin anul 2008, când savanţii menţionau că un asteroid va trece foarte aproape de Terra, DAR SAVANŢII NE-AU LINISTIT CĂ NU VA TRECE ATÂT DE APROAPE ÎNCÂT SÂ SE CIOCNEASCĂ DE TERRA, iar cei de la mass media au publicat această ştire, dar ca să aibă audienţă prezentau imagini cu prăbuşirea unui asteroid pe Terra(era un filmuleţ făcut în 3D), apoi discutau cum ar dispărea viaţa de pe pământ la un asemenea impact,(CA SĂ ÎŞI FACĂ AUDIENŢĂ) vorbeau despre toate astea chiar dacă savanţii au zis că acel asteroid nu prezintă nici un pericol. Şi în acest caz(21mai 2011) mass media şi-a băgat iar nasu(mai ales în Statele Unite ale Americii), plus că o Americancă a investit peste 120.000 de dolari în pliante şi alte cele ca să facă cât mai publică la nivel global această "dată" a apocalipsei.
Nu stiu nimeni nu poate stii cand vine sfarsitul lumii! )) poate sa vina si acum cand scriu eu asta ))))))))))))) dar nimeni nu are de unde sa stie numai D-zeu decide asta
Pey atat de superstitios incat scapi de tot ce ai.si dupa cand vezi ca a fost o teapa... zici ahh ce prost am fost bagamias...
Sa dat vestea deoarece sunt oamenii cu frica mare de moarte care se vor sinucide, toti presedintii vor sa micsoreze populatia pamantului, a fost dezbatuta aceasta tema mai demult, de unde credeti ca a aprut gripa aviara/porcina... etc.
E clar imbatativa ducetiva la curve apucativa de fumat distrativa pana va sar capacele pana maine ca vine sfarsitul lumii