anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cat de tare v-ati imbatat vreodata?happy

5 răspunsuri:
| nobody_9468 a răspuns:

Nu prea ma imbatlaughing. Nu stiu...pe cand umblam in gasca, cu pachetul de tigari in buzunar in asa fel incat s aavem fiecare cate o tigara si mai luam si cate o bere la doua persoane, sau o data stiu cu nu ne mai intlanisem demult{ma refer la genul intalnirilor de dupa blocuri} si era iarna, n-am stat la ora si au luat un bidon de bere la 2, 5l si n-avea cine sa-l bea, mie nu-mi placea acea bere si a ramas jumatatehee hee. Uneori erau ore la cer ne duceam ametiti de la tigari si bere, doamne ce timpurihee hee.

Bafta.

| Libelle a răspuns:

Nu prea tare.
Doar de 2 ori in viata mea. O data mai tare.Eram la ziua unei colege, si am baut whisky, vin, sampanie, amestecatura.Cantam jaga-jaga si ritza si cadeam intruna pe jos. Vorbeam numai prostii.

| User a răspuns:

Stiu doar ca nu mai stiam nimic de mine.

| AddictedToMDMA a răspuns:

Eu tin minte ca am adormit pe banca laughing si ca am borat in centrul parcului. Cam atat imi aduc aminte.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu m-am imbatat niciodata atat de tare incat sa uit tot ce am facut. Decat atat incat sa rad fara vreun motiv, sa-mi sun prietenii pe la 3 dimineata fara sa-mi dau seama de ora care era si sa simt ca se invarte pamantul cu mine.La propriu.

Întrebări similare