| Andrei200202 a întrebat:

Cât de trist e că după moarte se pierde orice urmă de cunoștință a acelei persoane sau oricărei vietate.
Oare în viitor se va reuși ceva, nu știu, să se introducă cunoștința undeva, poate lumea să devină un fel de cyborgi, cu ceva ce o sa îi țină in viață mult. Poate sa ne înlocuim ceva organe care au o durata limitată de funcționare cu ceva aparate super moderne, care să ne țină organismul în funcțiune mult timp. Ar fi extrem de mult de lucru pentru că totuși organismul uman este atât de complex.
Cred că cel mai important lucru ar fi sa stim mai multe chestii despre simțuri, despre nervi, despre cum functioneaza creierul și poate o sa reusim să conectăm aceste "semnale".
Știu că sună foarte sf dar cine știe ce va fi peste vreo mie de ani spre exemplu. Ce părere aveți?
Oricum, daca o să se ajungă la așa ceva, nu cred că oricine va beneficia de această "imunitate".
Ce credeți că va fi peste 1000 de ani? Sau hai sa zicem 100. După cum știm avansam tehnologic foarte repede daca ne uitam in ultimii 100 de ani raportat la vârsta pământului.
Deci, ce va fi?

5 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

O sa apara robotii sexuali in forma umana si altii vor munci pentru noi. Probabil nu prindem epoca aia dar organe artificiale o sa existe pentru inlocuire si costurile vor fi imense. Inclusiv va exista un robot care opereaza pacientul omul nu va exista ca medic in viitor

| Mosotti a răspuns:

Sigur, tot ce ne defineste constinta si tot se afla in niste legaturi neuronale in creier, si pana la urma se ajunge tot la materie cumva! Conglomerari de atomi si altele stocheaza informatia aia acolo, si daca alea le muti in alta parte, vei fi tu intr-un borcan! vezi ca si cum erai in corpul ala.
Adica muti creieru unde vrei tu, insa in cazul ala muta din creier oriunde vor ei! Informatiile.
O sa te trezesti intr-un corp de robot sau in corpul uneia, dar gandirea, persoana esti tot tu. Daca o sa te intreb despre ce zicei pe TPU o sa-mi zici.

Cred ca 500 ani minim, daca om mai exista atunci, ca, cu incalzirea globala nu prea cred.
Si te vei trezi ca sti mate ca un prof cu multa experienta, iti copiaza legaturile neuronale (experienta), la tine! Caracter, dorinte, motivatii, vointa, atractie sexuala cum sa fie partenerul ideal, de ex te fac sa-ti placa babele, hahaha! Si te vor atrage, le vei vedea f frumoase, iar pe alea tinere hhh, urate.
F misto.

Sunt nabab si imi comand o gagica sa arate cum vreau eu, si sa moara dupa mine toata viata, ti-o face asa! Ca tu sa fi idealul ei, si cand te vede, se indrag de tine. E fascinant. Fizic le arati cum vrei, iti place de una sa zicem, o arati, si se rezolva, ti-o replica dar programata cum vrei tu.
Doar bogatii vor avea acces la astea, in rest nu, vor folosi asta sa ne subjuge si mai tare, te vor face sa vrei sa muncesti de placere pe bani putini si sa te multumesti cu putin, bine, daca iti place, e okey, nu e rau, o sa te simti f bine asa!

| TamplaruAnisoara a răspuns:

Nu fi trist. Te vei adihni doar pana la înviere. Iar atunci vei fi transformat in același om doar cu trup nemuritor. Asta daca alegi acest lucru. Altfel vei revenii la viață doar pentru o clipa ca sa dispari pentru a doua oara dar pentru totdeauna.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu e trist chiar dimpotriva mi se pare mult mai trist sa fiu o bucată de creier într-un corp cibernetic, mi se pare de groasa mai bine as muri în orice zi decât să mă trezesc asa.

In mod normal nu se pierde pentru că există și sufletul acelei persoane, care în mod normal nu poate fi distrus și este reîncarnat sub alte forme, sau se întoarce la sursa. Pământul pe care trăim numai trist.nu e, își urmează ciclul, sa existe doar viața e exact cum ar exista doar zi sau doar noapte. Sunt sigur că ar fi tare frumos.

Războaie, nu peste 100 dar peste 1000+ da.

| oz_1736 a răspuns:

Parerea mea e alta. Transplantul minții, gandirii, caracterului si tot ce te defineste ca om, intr-un corp nou care sa aiba o varsta mult mai mica. Cred asta din cauza ca se vorbea de operatii de transplant de cap, pe corp nou. Operatii pregatite timp de zeci de ani oprite brusc si fara finalizare, oficial vorbind. A transplanta un creier intr-masinarie nu garanteaza prelungirea vietii fiindca si el imbatraneste. Cand muți o minte care este bolnava, sadica sau altfel inseamna ca asta s-a vrut. Parerea mea