Sunt "materialiste"deoarece nu se uita la ultimul sărăntoc. Un bărbat serios și cu care merita sa îți petreci restul vieții/sa intemezezi o familie le v-a oferii un mediu bun în care se trăiască. După părerea mea asta nu înseamnă să fi materialist, ci mai mult sa ai standarde. Nu e bine sa generalizezi, sunt mii de femei în lumea asta, nu înseamnă că dacă fosta a fost materialista asa sunt toate femeile. Tu nu te poți numii norocos, o fata la 16 ani e încă o copila, nu are cum la vârsta ei sa aibă așteptări legate de bani.
Pai doar n-am dreptate? Poate pentru gusturile și gândirea ta nu e dar dacă te gândești logic e încă copila.
Vreo 10%
fiindca 90% or sa ajunga sa se marite cu unul care nu are masina si nici bani.
Statistica o fac cele maritate, nu ce vezi tu acum pe strada.
Ele spun clar ca cei cu care s-au casatorit nu au masini, nu au bani...si o iau totusi de la zero, impreuna pentru cai dragoste.
Gogule, nu zi nu niciodată. Când creșteți se schimba situatia. Momentan sunteți minori, adică ca să va găsiți de munca sau sa faceți studii avansate mai e. Dar când ajungeți de trebuie sa lucrați atunci e greul și tot atunci depinde de oameni. Unele nu vor pur și simplu sa treacă prin stadiul de munca și le este mai ușor sa folosească vrajeala cuvintelor sa facă bărbații de bani și sa caute oameni de acest tip. Acum și bărbații au vina ca accepta asa ceva, alimentează zi de zi și de asta fetele au luat o razna ca au dat de putere în a știi șmecheria vorbelor dulci, seducătoare și asa. Menționez depinde și de educația de acasă. Decât sa te intereseze un procentaj, mai bine sa te intereseze despre prietena ta și sa o încerci sa fi sigur sigur ca va vrea sa tragă cu tine pe viitor sa aveți ceva și sa belești ochii de acum decât sa belești... la final =)
E bine să fi undeva intre materialism si nematerialism, eu una mi-as dori bani cat să imi cumpar o casă frumoasă cu 3-4 camere la oraş in care să locuiesc eu, sotul meu si copii nostri mi-as dori banii cat pentru mancare haine, tratamente medicale si o masina si pentru a le oferii o educatie foarte bună in prezent nu am nici un lucru din ce am scris sus dar nu pot gandi diar pe aici si acum ma gandesc si la vitor poate imi va placea un baiat poate vii avea copii, cum le ofer o viata frumoasa si educata daca nu am banii necesari?
Stai calm, o sa ii pese la un moment dat. Nu e vorba ca ai sau nu, ci de cum ii poti oferi incredere si stabilitate.
Nici o fata nu e materialista cu un barbat pe care-l place sincer, e materialista cu neatractivii pe care ori ii ignora, ori ii folosesc, asta e regula.
Si cum f multi baieti/barbati nu-s atractivi, de aia se zice ca multe femei isi materialiste, s-a generalizat faza ca pe astia ii foloseste doar.
Si e logic, daca mie nu imi place deloc o fata, ce solutii am?
1 - Nu o bag in seama pe axa parteneriat, sau
2 - O voi folosi material daca stau cu ea, altfel de ce as sta cu ea daca nu imi place deloc?
Pai normal, ca majoritatea fac impreuna, nu e nevoie sa aiba el bani sau masina, muncesc impreuna, au sal cam pe acolo si aia e.
Pai nu cont ce au in cap, ca daca te place f mult, nu va fi niciuna materialista.
UnchiulRamiz întreabă: