Daca luim in cosiderae cat timp dedicam pentru alte lucruri care nu sunt asa importante eu cred ca ar trebui sa-i dam cel putin 1-2 ore. atat timp cat putem sa stam in fata pc-ului 4-6 ore sau mai mult macar 10-20 % din acest timp putem sa-l dedicam lui Dumnezeu. exista multe moduri prin care putem sa ne dedicam lui Dumnezeu
Interesanta intrebare...stii tu cum e omule? nu e important cat timp sa-i dai lui Dumnezeu...doar nu vei sta minut de minut sa I te rogi s. a. m. d ci e mai important daca iti faci o rugaciune de 5minute dar sa fie din sufletnu trebuie sa te bati cu capul de icoane si asa crezi ca vei deveni mai credincios
cum e si o vorba cu postul
nu conteaza ce bagi in gura ci ce scoti din gura
bafta
M-am uitat peste raspunsuri... mi-ati zis 1-2 ore sau o rugaciune din suflet de 5 minute. Insa daca noi am oferi doar atat din timpul nostru cat ati zis voi, atunci ar trebui sa ne mai evaluam odata. Daca voi credeti ca doar atat ar trebui sa-i oferim Domnului din timpul nostru, va inselati. Noi ar trebui sa oferim tot timpul nostru lui Dumnezeu. Asta imi aminteste de o poveste. Un om al Domnului a fost intrebat de cineva : "Nu-i asa ca dumneavostra i-ati sfatui pe tinerii de azi sa fac ceva pentru Domnul?" "Nu" a venit raspunsul, dupa care a continuat : "Eu i-asi sfatui sa faca TOTUL pentru Domnul." Asa si noi cu timpul, ar trebui sa-l dedicam tot Domnului! Poate ca va intrebati ca doar no sa stam toata ziua pe genunchi sau sa citim Biblia, neglijandu-ne serviciul: NU. Ca sa dam tot timpul nostru lui Dumnezeu, trebuie sa facem totul ca si pentru Dumnezeu. Daca stiu eu cineva ne cere ajutorul, sa nu-i intoarcem spatele, ci sa-l ajutam... exemplele pot continua. Decalr castigator raspunsul lui TILICA deoarece a avut dreptate ca tot timpul este a lui Dumnezeu, dar Dumnezeu este cu cei ce-L iubesc, deci Dumnezeu ii vede pe toti, dar nu-i ajuta pe toti.