Ce conteaza infatisarea daca fata/baiatul te fericit/a? Pun accent si pe infatisare dar nu atat de mult pe cat pun pe principii si sentimente. Frumusetea este trecatoare dar personalitatea nu. Daca o persoana te jigneste la inceput odata, de doua ori de trei ori te va jigni mereu cu toate a e fat frumos. Cel mai fericit/a esti atunci cand esti in bratele celui care te iubeste si te face sa simti ca plutesti, atunci cand iti sopteste lucruri dulci, atunci cand te mangaie si te protejeaza, atunci cand te faci sa te simti unic. Asta este drumul spre fericire, pentru ca asta inseamna FERICIREA ci nu infatisarea.
Infatisarea - 40%
Personalitatea -20%
Inteligenta-40%
Acestea sunt raspunsurile mele ....PE O SCARA DE 1 LA 10.
Pentru o prima impresie a cuiva, asta ar avea in vedere:
-5% Infatisare
-65% Inteligenta
-30% Personalitate
Pentru o prietena as alege:
-10% Infatisatea
-55% Inteligenta
-35% Personalitate
In concluzie, pentru mine nu conteaza infatisatea, caci e doar o carapace care ne va urmari toata viata, inteligenta este foarte foarte importanta pentru o persoana, deoareca, fara ea, nu se poate, iar personalitatea este medie ca importanta.
In sfarsit o intrebare mai buna. Conteaza toate 3. Dar as spune ca cel mai important in viata este "a sti". Sa stii de toate.
1.personalitatea. Degeaba esti cel mai superb om si cel mai bine imbracat, daca ai personalitate de prost.
2.inteligenta. La unele persoane eu chiar tin sa fie putin inteligenti.Dar am o colega cu note cam mici la scoala, si totusi pot sa spun ca ia 10 la "scoala vietii", e haioasa, prietenoasa si imi da mereu sfaturi bune. O ador. Ea e excepia pe care am facut-o eu vorbind de inteligenta.
3.foarte putin: infatisarea
Pentru mine infatisarea conteaza c-am 15 %. Pentru mine conteaza mai mult ce e in interior...inteligenta 25%Nu prea ma intereseaza cum arata persoana de langa mine..nu ma intereseaza ca rad ceilalti atat timp cat eu il iubesc pentru felul lui de a fi.
Bună!
Dacă nu eşti cât de cât frumo(a)s/ă, deşte(a)pentru/ă şi fericit nici nu mă interesează.
Pe curând!
Daca tot esti baiatul perfect da-mi si mie id-ul tau
=]]]]]]
Chestia e ca o persoana care iti place e frumoasa, cea mai frumoasa, pentru tine, dar ca sa iti placa trebuie s-o cunosti cat de cat, si aspectul fizic te incurajeaza sau nu sa faci pasul asta, asa ca la prima vedere: 65% infatisare/ 35% personalitate (aici intra si inteligenta), daca e vorba de mai mult, adica o relatie: personalitate 75%, infatisare 25%, oricum deja e cea mai minunata persoana din lume A, daca vorbim de amici, 80% personalitate/20% infatisare.
Depinde la cine...
in cazul prietenilor :
- infatisare : 0%
- personalitate : 70%
- inteligenta 30%
Daca vine vorba de o fata care sa-mi placa :
- infatisarea: 40%
- personalitatea: 40%
- inteligenta: 20%