| mgtow a întrebat:

Cat mai trebuie sa asteptam pana apar robotii sexuali? Vad ca exista fleshlight launch, realdoll dar nu ma impresioneaza fiind lucru manual. O stabilitate emotionala nu mai exista intre femeie si barbat doar cateva luni-ani si se termina rau afacerea. Eu vreau sa traiesc in casa cu un terminator femenin care ma rezolva la comanda (din informatii utile se zice ca un robot va fi mai bun la pat fata de o femeie/barbat) pentru ca stie cum sa isi faca treaba prin miscari precise

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Se termina din cauza schimbarii tipului fra, Când ai fundul clar te relaxezi prea tare se lasã multe chestii neobservate. Pe muieri trebuie sa le menti interesul din prima zi pâna dupa 10-30 de ani, altfel pleaca. Nu e ca la noi.

7 răspunsuri:
| Evolution a răspuns:

"O stabilitate emotionala nu mai exista intre femeie si barbat doar cateva luni-ani si se termina rau afacerea".
Daca asta inseamna o afacere pentru tine, inseamna ca in viata ta nu o sa poti avea o stabilitate emotionala din partea unei fete.
In primul rand, de obicei cei care gandesc asa, sunt acei oameni care nu sunt in stare sa intretina o relatie din diferite motive(sunt urati, au diferite probleme, nu sunt buni la pat s-a.m.d).
Am mai auzit pe unul de pe Youtube care spunea ca telefoanele sau televizoare smart au ajuns sa fie mai destepte decat omul.
Tin sa ii spun ca are dreptate, acele televizoare smart sau telefoane, sunt mai destepte decat el. Eu prefer sa cred ca cei care inteleg anumite concepte in IT si nu se plafoneaza de la orice, au o capacitate mai mare la IQ si realizeaza ca un robot niciodata nu va putea ajunge la nivelul unui om, sa aiba ratiune. (cauta pe dex daca nu stii ce inseamna ).
Exista concepte de inteligenta artificiala care incearca sa "imite" inteligenta omului printr-un fel de "auto programare" prin care un robot "invata" de la om. Nu exista o definitie clara pentru inteligenta artificiala pentru ca nici nu a fost reusita. Sunt diferite prototipuri si altele care incearca dar asta e deja o alta discutie.
Nu ti-o spun cu rautate, ti-o spun cu sinceritate.
O sa existe si roboti sexuali, dar probabil o sa fie mai scumpi ca masina ta din parcare. Dar femeia nu o va inlocui niciodata.
Toti am trecut prin relatii toxice, dar totusi sa spui ca toti barbatii sau toate femeile sunt la fel, e un fel de rasism. Sunt curios cea care ti-a dat viata (mamele), este si ea femeie, nu? Hmm... ar fi fain ca tatal tau sa o inlocuiasca cu un robot si tu sa iesi jumate robot, jumate om laughing
Lasand glumele, o relatie stabila nu se formeaza prin tinder sau prin 2-3 zile de conversat pe Facebook.

| mgtow explică (pentru Evolution):

Nu am gasit nimic bun in ultimii ani, macar mam folosit de ele si ele de mine dar asta e viitorul om si robot. Nu stii ca toate femeile sant cùrve in afara de mama mai incolo o sa vezi daca acum zici ca inca se poate trai cu cineva, se poate dar in minciuna cu un inselat un totul bine cand nu e bine deloc etc. Lumea e imputita

| RAY a răspuns (pentru Evolution):

Categoric un robot nu poate dezvolta ratiune sau sa fie constient de propia existenta

| RAY a răspuns:

Tehnologia are nevoie de timp,desigur ca o sa existe in viitor,dar nu e asa usor, dar isi dai seama ca va fi o explozie economica,multi barbati o sa vrea o robotica de aia, se baga sute de milioane de dolari deja desi feministele deja cer drepturi pentru roboteti sexuali, decat sa am mereu risc de hiv sau ca ma respinge vreuna, si eu astept asta, mare speranta imi pun si in realitatea virtuala

| mgtow explică (pentru RAY):

Feministele vor roboti? Ele vor sa se foloseasca de barbati prosti care se lasa fraieriti din prima clipa

| mgtow explică (pentru RAY):

Daca ai gasi una trebuie so bagi la analize imediat nici sa o pupi pe gura nu merita ca iti poate transmite ceva, la cate pu a giugiulit

| Începătorul988 a răspuns:

Ce faci cu mana ta e sfant! laughing)