Până când proprietarii lui plătesc întreținerea. Așa cum se prezintă proiectul, a fost creat de niște persoane cam la 30 de ani, acum au 40, sunt astfel șanse, ca să mai meargă 20 de ani de acum încolo.
Altele mai bune exista, doar ca userii nu se ridica la calitatea lor. Majoritatea userilor de aici si a intrebarilor reflecta societatea noastra in general...
In Romania, care (?), stiu ca o varianta mai buna este quora dar este international sau american.
Nu e vorba de batrini cit de calitatea intrebarilor si a raspunsurilor. Raspunsul e cam unul singur: Quora.
Pai si din Romania poti intra pe Quora, lol. Calitatea site-urilor romanesti care implica user-generated content in general e cu mult sub medie.
Da stiu, mai intru si eu pe quora cateodata, dar m-am referit in Romania daca exista un site mai bun, dar ai spus (scris) mai devreme ca nu.
Multi ani de aici in colo.10 ani cel putin, insa nu ai de unde sa stii ec rezerva iitorul. Oricum daca pana peste 3ani nu mai fac niciun update interfetei poate ca 6 ani.
Interfata cel putin pentru mine deja a devenit naspa
Pai si de unde sti ca nu va fi un update? Poate va fi...si asta va face site-ul sa reziste si mai mult... POATE CA NU VA FI si in ritmul asta in 6 ani se va duce
Cu siguranta.Atat interfata cat si functionalitatiile site-ului nu au mai fost atinse de prin 2017 conform waybackmachine.Bine eu tind sa cred ca nu s-a schimbat chiar de prin 2016 insa nu stiu de ce waybackmachine nu imi poate randa site-ul in 2016
Dar oricum TPU a fost mereu incet la acest capitol.De exemplu interfata de dinainte de aceasta a fost din 2009 pana in 2016-2017
Bun,dar cunostinte in domeniu?
Eu stiu ca un site nu se incepe fara una din astea
1. Bani grei pentru a platii pe cei ce se ocupa de mentenanta si update-urile site-ului
2. Cunostinte in domeniu
Exagerat de mare sau exagerat de mic?
Tu cam cât estimezi?
Acum mie mi se pare puțin, dar vedem
Sper sa se inchida, oamenii ar trebui sa invete sa gandeasca, sa caute raspunsurile real, nu sa astepte totul mot-a-mot
Cipi1212 întreabă: