| ionutt567 a întrebat:

Cât timp credeți ca va mai existe site-ul asta?

50 răspunsuri:
| Bogdan70001 a răspuns (pentru ionutt567):

Pai si de unde sti ca nu va fi un update? Poate va fi...si asta va face site-ul sa reziste si mai mult... POATE CA NU VA FI si in ritmul asta in 6 ani se va duce

| Theo94 a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

In Romania, care (?), stiu ca o varianta mai buna este quora dar este international sau american.

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru ionutt567):

Nu e vorba de batrini cit de calitatea intrebarilor si a raspunsurilor. Raspunsul e cam unul singur: Quora.

| chuckmanson a răspuns:

Cateva ore!

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru Theo94):

Pai si din Romania poti intra pe Quora, lol. Calitatea site-urilor romanesti care implica user-generated content in general e cu mult sub medie.

| Andreeush a răspuns:

Încă câțiva ani.

Răspuns utilizator avertizat
| Deeadeea5 a răspuns:

Cat timp exista interes sa fie mentinut.

| Theo94 a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

Da stiu, mai intru si eu pe quora cateodata, dar m-am referit in Romania daca exista un site mai bun, dar ai spus (scris) mai devreme ca nu.

Cu siguranta.Atat interfata cat si functionalitatiile site-ului nu au mai fost atinse de prin 2017 conform waybackmachine.Bine eu tind sa cred ca nu s-a schimbat chiar de prin 2016 insa nu stiu de ce waybackmachine nu imi poate randa site-ul in 2016

Dar oricum TPU a fost mereu incet la acest capitol.De exemplu interfata de dinainte de aceasta a fost din 2009 pana in 2016-2017

Bun,dar cunostinte in domeniu?

Eu stiu ca un site nu se incepe fara una din astea
1. Bani grei pentru a platii pe cei ce se ocupa de mentenanta si update-urile site-ului
2. Cunostinte in domeniu

| AmFostOdataEuOBaba a răspuns:

La cum sunt unii... sad