| Sara2 a întrebat:

Cât timp fierb ouăle să iasă gălbenușu tare și să nu se crape?

7 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Minim 5 minute
de la 8 incolo e tare tare

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

5 minute si putin, dupa le lasi sa se raceasca de la sine.

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

"și să nu se crape"

Nu stiu dacă va scăpa vreunul, fac pariu că nu. ))

| Catrice a răspuns:

O sa vezi ca și dacă le fierbi la foc foarte mic, tot o sa se crape puțin unu-doua

| RoCkKiD a răspuns:

Pui o lingurita de sare in apa si amesteci putin, apoi pui ouale in apa rece si le lasi pana apa clocoteste (de preferat la foc mai mic cat sa nu le agite fierberea apei). Cand apa fierbe, opresi aragazul si lasi oala inca 15 min cu capac. Dupa le scoti si le lasi la racit.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dacă le fierbi la foc mic, maxim 20 de minute, dacă le fierbi la foc intens, maxim 10 minute.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vreo 10 minute.

Întrebări similare