Întrebare recomandată | Gelu333 a întrebat:

Cat timp stati pe Facebook in fiecare zi?

11 răspunsuri:
| Floreenofficial a răspuns:

Salut! happy
Nu prea mult.Adica e deschis in paralel cu alte site-uri gen :TPU laughing sau Youtube si mai verific din cand in cand ce se mai intampla si pe Facebook.Chiar nu stau asa de mult fiindca nu sunt popular, nu primesc like-uri si cereri de prietenie, asa ca n-am de ce sa ma ambalez asa tare pentru mai...nimic! Bafta! happy

| thegatekeeper a răspuns:

Mai putin de 10 minute. Am un cont pe care l-am deschis din necesitate, pentru a putea comunica mai usor cu cateva persoane, iar atunci cand intru o fac doar pentru a verifica daca am primit sau nu mesaje.

| Sociopat a răspuns:

Eu nu stau insa ai mei petrec mult timp pe site.

| Anemona2020 a răspuns:

Cateodata tota ziua alteori chiar delocccc

| DulceLup a răspuns:

Faci sondaj de opinie? laughing

| AliMiha a răspuns:

In jur de 3 ore pe zi. Vorbesti cu cateva prietene si ma mai joc... dar se intampla sa nu inreu pe fb si o zi sau doua

| Florescu23012000 a răspuns:

Facebook-ul nu este decat o retea prin care afli ce a facut X si Y, in care posibil sa iei legatura cu anumite persoane dragi, iubite s.m.d. Eu sincer, am cunoscut multi oameni apropiati ep fb dar si invers. Petrec mult timp. Dar am realizat ca il petrecdegeaba si mai bine faci ceea ce ai de facut, verifici notificarile si vb cu anumite persoane apoi punct. E mult mai bine asa.A devenit o dependenta.

| pisicuta2001r a răspuns:

30 minute deoarece de la un timp devine plictisitor

| AddRyan15 a răspuns:

Nu prea mult in jur de 45 de minute pe zi. big grin

| asdfasd a răspuns:

Nu stiu exact raspunsul, dar am auzit ca este cineva pe www.redzmax.com care te-ar putea ajuta. Baftă

Întrebări similare