Fugi d-aici, tu sa fumezi Maria? Te stiam inocenta rau de tot, usor-usor intri in lumea mondena.
Esti sigura ca a doua oara ai fumat tot marioara ca lumea?! Nu cumva era fake sau destul diluata?! In mod normal ar trebui sa simti la fel dupa 9 luni de pauza.
Ar trebui sa incerci cu o marioara care stii ca e marioara si ca are concentratia necesara zic eu.
Daca nici asa nu o ia, atunci nu se mai poate sa ai acelasi efect, cine stie ce s-a intamplat prin creier. Si ca o paranteza, am zis ca n-ai coronavirus, si uite ca n-ai.
Să ştii că m-am gândit şi la asta. Poate n-a fost ce trebuia totuşi.
"Si ca o paranteza, am zis ca n-ai coronavirus, si uite ca n-ai."
Ce legătură are? Cum ai ajuns la concluzia asta?
Depinde si de calitate. Gindeste-te ca e ca la bere. Una e o bere de 7% alcool, alta e o posirca de-aia de vreo 4%. Buba la Maria Juana e ca nefiind legalizata, nu prea ai de unde sa stii exact ce bagi. Poate fi si patrunjel vindut ca Maria Juana...
Am scris dincolo cu corona, nu mai stiam link-ul. Citeste acolo cum am ajuns la concluzia ca n-ai.
Mda, marioara ta era teapa, nu era ca lumea, altfel e imposibil sa nu ai acea senzatie dupa 8 luni de pauza. Daca luai zi de zi sa zicem ca se instala toleranta, dar asa, nu avea cum. Ia de undeva sursa serioasa si sigura si vezi cum este.
Sau ia din alta sursa si vezi, din sursa de unde au luat si altii pe care-i stii si care la ei a mers.
Poate nu era soiul cel mai bun a doua oara. Oricum ca orice experienta, nimic nu se compara cu prima data.
Daca fumezi, ai grija ce fumezi, ce soi e, cum arata, cum miroase, cat de lipicioasa e, cum arde etc. Sunt multe prostii bagate in iarba sa tina la gramaj si iti poti lua teapa, pe langa asta prostiile bagate in ierbuta nu sunt sanatoase.
Depinde de circumstanțe. De exemplu efectul nu se simte când zbori cu avionul la înălțime de 9000 m.