Poate sa apara si in 5 minute sau intr-un timp scurt, daca nu se intampla cat mai repede posibil nu mai poate fi vorba de asta si interactiunea se raceste, cel ma probabil mai incolo nu voi mai simti pentru ca nu o sa apara.
Depinde de conjunctură.
De multe ori nici nu e necesar să avem o discuție, îmi dau seama din comportament și reacții cam despre ce e vorba.
Asa zic si eu, totusi drimmero crede ca poti fi intr-o relatie cu cineva si sa iti dai seama dupa un an ca nu sunteti pe aceeasi lungime, ceea ce mi se pare o prostie imensa. Poti sa iti dai seama de multe dupa un an, dar daca sunteti sau nu pe aceeasi frecventa ar trebui sa stiti dinainte sa formati un cuplu, altfel de ce naiba ati ajuns impreuna?
Poate sa dispara frecventa aia dupa un timp, nimic nu e vesnic si nu tine la vesnicie, asa si dragostea poate sa dispara dupa un timp, e o noutate pentru tine ca foarte multe cupluri sau casnicii functioneaza din obisnuinta si inertie? dupa o perioada mare de timp ti se ia de acelasi om zi de zi, mai ales daca s-a modificat fizic in mod negativ, daca a prins obiceiuri nasoale si exemplele pot continua. Putine cupluri rezista o viata fara sa se instaleze monotonia si care functioneaza cu dragoste reciproca ca in primele zile. Un cuplu degeaba lupta pentru pastrarea relatiei, pentru spargerea monotoniei, pur si simplu daca nu mai merge poti sa te pui si in cap, daca a disparut atractia si chimia pe care o ai cu persoana strict romantic/erotic atunci e pa, nu vorbesc de chimia aia amicala, relatia prieteneasca care e normala intr-un cuplu, intervine si ea in mod involuntar, motorul relatiei ramane in schimb atractia fizica si sentimentele care se pot diminua in timp, tu asta nu intelegi, nu-mi vine sa cred ca am ajuns sa explic ceva atat de banal,, efectiv simt ca ii explic unui copil de gradinita astea.
Frecventa nu dispare. E legata de identitatea ta. Vrei sa zici ca eu daca plec de pe TPU si ma intorc peste 10 ani, o sa te gasesc aici vorbind despre carti? Tot pe fotbal si labareli o sa te gasesc ca oamenii nu se schimba
Nu stiu cine te-a mintit ca toate relatiile tin pe viata, ai o perceptie eronata.
Sper ca peste 10 ani sa te vad maturizata.
Nu am zis nicaieri ca relatiile tin pe viata nu intelegi ce citesti
Pai asta dai de inteles ca daca exista respect, prietenie si ce ai mai zis relatiile trebuie sa tina, excluzi total faptul ca dupa un timp atractia se poate diminua, ca monotonia apare sau te plictisesti de partener, practic ar fi vina ta daca se intampla astea, dupa spusele tale, nu ca ar fi o stare naturala la care se ajunge fara VOIA ta, nu e obligatoriu sa se intample astea dar in cele mai multe cazuri se intampla : ) ). Relatiile alea care tin pe viata intr-un mod idealist sunt prezente in carti/filme, in realitate divorturile in anumiti ani depasesc casatoriile. Nu mai idealiza relatiile ca nu e chiar asa, sa fii cu cineva impreuna o faci dintr-un cumul de factori care iti declanseaza dorinta aia, daca factorii aia scad cu timpul se clatina si relatia. Prea mura-n gura ti le dau...
Tu esti ala idealist bro doar ca ai mentalitate de fail, nici nu incerci ca stii deja ca esti lenes si esuezi
Vorbim dupa ce o sa ai primul pupic
Ma faci idealist dupa ce te-am contrazis cu argumente ca relatiile esueaza dupa un timp din anumite motive? tu nu citesti ce scrii? Avem perceptii total diferite despre cuvantul idealist se pare.
Nu am fortat niciodata lucrurile, mereu am lasat sa vina de la sine lucrurile, nu-s disperat dupa relatie/casnicie, de multe ori poate fi bataie de cap.
Daca relatia parintilor tai a esuat, nu inseamna ca toate esuaza
Am zis eu undeva asta sau iar gandesti in punga?
Ai zis ca toate relatiile esueaza, asa ca de aici inteleg ca tu nu ai in jurul tai oameni cu relatii serioase, ai fost crescut intr-un mediu superficial
Nu am zis ca toate ci ca nimic nu e vesnic si ca foarte multe din ele nu tin pe viata. Omul n-are voie sa se mai desparta ca e supeficial? daca s-au departit inseamna ca partenerul/partenera n-a fost ce trebuie sau ambii
Ai zis ca o sa vad eu in 10 ani
Cand eu deja am 10 ani de relatie si tu probabil nicio relatie mai lunga de 2 luni vorbite prin felicitari pe TPU
Daca nu e ce trebuie nu te imbarligi de la inceput
Trebuie sa fii prost sa iti dai seama dupa 20 de ani ca nu e ce trebuie
Inseamna ca ai fost ignorant, prost, nu ai ascultat omul de langa tine si nu ati evoluat in tandem ca ati avut obiective diferite
Despartiri au loc la orice varsta
Problema e ca nu va asumati majoritatea ca o relatie e mai mult decat asteptatul chimiei perfecte, atractiei fatale, gesturi disney si nimic nu se dezvolta de la sine
Cati ani ai daca ai relatie de 10 ani?
O relatie e mai mult decat o atractie de moment dar vezi tu... daca atractia aia incepe sa dispara, relatia e cam pe cale de disparitie. Sunt multe motive pentru care oamenii se despart iar motivele alea pot aparea dupa un anumit timp sau nu in functie de fiecare acum.
M-ai omorat cu disney, care e faza? sunt batran si nu stiu.
După prima conversație mai serioasă. Din banalități e greu să-ți dai seama însă o dată ce sunt abordate subiecte sensibile precum religia, politica, sexul, etc, îmi dau seama imediat dacă suntem pe aceeași lungime de undă sau nu. Practic, dacă avem păreri apropiate față de aceste subiecte e clar că suntem pe aceeași frecvență și e foarte posibil să ne înțelegem de minune în viitor.
Nici măcar un sunet nu trebuie să scoată pentru a-mi da seama dacă este sau nu pe aceeași frecvență de viață.
Adica
în 6 Iulie | MorcovMajestic a întrebat:
Alergiile se pot manifesta dintr-o data?
Sotia si-a luat un fard de pleoape cu care s-a dat de vreo 4 ori intr-o luna.
Azi insa au inceput sa o usture si arde ochii dupa ce l-a aplicat.
S-a sters repede si a trecut usturimea.
Pleoapa e putin rosie spre mov dar nu mai doare.
Ce o fi oare?
Sa il arunce?
Sa mergem la spital?
https://www.tpu.ro/......-luna-azi/
Dacă este adevărat, deși nu cred.Tu cum ți-ai dat seama? Cum ai realizat că ea este aceea?
Ce sa fie adevarat? Ce nu crezi? Ca ea e ce, nevasta? Mi-am dat seama foarte repede, dinainte sa fim prieteni. Am fost prieteni multi ani inainte de relatie. Drimmero zice ca poti sa fii intr-o relatie cu cineva si dupa un an sa iti dai seama ca nu sunteti pe aceeasi lungime de unda. Mi se pare imposibil asa ceva. Inseamna ca ai sarit intr-o relatie cu un om dupa ce l-ai intrebat ce faci. Fara sa il cunosti
Orice este posibil.În funcție de preferințele fiecăruia, de criteriile de alegere, cum spuneam eu personal îmi dau seama fără ca ea măcar să deschidă gura, însă sunt persoane care trăiesc unul cu celălalt și chiar și după o căsnicie nu de un an, ci chiar și după 25 sau și mai bine de ani să apară surprize și să realizeze că de fapt nu se sau nu se mai potrivesc.
Nu are legătură neapărat cu timpul, ci mai mult cu subiectele abordate. Dacă sunt niște subiecte "protocolare", superficiale, o să dureze mai mult timp să-ți dai seama de lucrul ăsta. Și depinde cum definești noțiunea de a fi pe aceeași lungime de undă, de exemplu dacă ești o persoană plină de umor îți va fi mai ușor să descoperi dacă și celălalt e la fel, după cum îți înțelege glumele.
MadaAwwr întreabă: