Buna intrebarea
Fiecare valoram atata cat meritam.Atata cat daruim, cat respectam si cat iubim.Toata aceste calitati valoreaza enorm de mult si prin urmare ne scot in evidenta "bunurile" existente in noi.
Valoarea sufletului nu o vei putea vinde niciodata, ea este persoanala, nu-ti vei vinde sentimenetele unei persoane care nu te accepta asa cum esti.
In concluzie! Atata timp cat sufletul stie sa faca alegeri valoroase vom fii fiinte pretioase.
Valoarea nu se masoara numai in bani, pe primul loc se afla bogatia sentimentala!
Numai bine!
Depinde din ce punct de vedere sunt evaluata si cine face evaluarea. Pot valora o avere sau pot sa fiu de doi bani.
Valorez in functie de persoana care "plateste". Daca merita, "valoarea" mea urca brusc. Daca nu, scade la fel de brusc.
Specific: valoarea mea ca om!
Vai, daca ar fi sa spun o suma, ar trebui sa ma rezum doar la numere infinite. Cand in realitate, sunt o simpla pana batuta de vant.
Eii, da` cum! Eu nu stiu ce pret ar scrie pe eticheta, dar am numai haine originale , deci am valoare .
Vorbins serios, fiecare om are un pret diferit. Mai depinde si de magazinul unde se afla si tva-ul adaugat.
Cipi1212 întreabă: