| mountain2rings a întrebat:

Cata posesivitate,gelozie si manie ati accepta din partea partenerului?
Am citit multe articole despre posesivitate extrema si totusi nu e nimic comparativ cu ideile mele despre lume.
De exemplu eu vad vorbitul cu altii,indiferent de gen sau orientare sexuala ca fiind inselat,adica nu as intra intr o relatie cu cineva fara se renunte de tot la toti prietenii ei. Adica de ce sa vorbeasca prietena mea cu o alta fata cand poate vorbi cu mine? Un iubit nu trebuie sa fie doar cel mai bun prieten dar si singura persoana din viata ta pe care o iubesti neconditionat,si pana si un salut poate fi inselat sau o imbratisare.
In schimb bineinteles imi ofer toata loialitatea si iubirea catre persoana respectiva pana la moarte si dincolo de ea.
N am in gand sa dezbat subiectul mult,dar ati accepta la modul general o astfel de persoana? Si daca aveti deja un iubit sau iubita cum ati proceda, ati accepta sau ati ignora? daca ignorul duce la amenintarea ca se omoara? cum procedati?

Răspuns Câştigător
| Mosotti a răspuns:

Da, nu e nici o problema ca gandesti altfel, totul este sa gasesti pe cineva careia sa ii placa ce vrei tu, atata tot, insa f rar se poate intampla asta. Si cum am zis, si daca accepta la inceput, greu de crezut ca va accepta a la long.
Si asta pentru ca oamenii 95 % nu-s asa, ei au nevoie de diversitate sociala, plus ca, cum am zis, poate cu tine nu poate face si discuta ceva ce poate discuta si face cu o prietena de a ei.
Si in general tot asa 95 % se plictisesc sa stea doar cu cineva si atat in prostie asa.

Si asa cu diversitate se plictiseste de partener dupa un timp, damite sa faca ce vrei tu.
Dar da, exista si persoane ca tine, ca de aia am zis 95 % si nu 100 %.

50 răspunsuri:
| mountain2rings explică (pentru mountain2rings):

Scuze pentru greseli dar mi le-a corectat automat cand am trimis.

| LoveSleep a răspuns:

170 iq pe trilulilu? Si tu ai facut testul? Mie mi-a iesit 480.

| LoveSleep a răspuns:

Influencer?
Nu ziceai ca suferi de anxietate sociala si nu ai prieteni? Si ca plangi cand mergi cu autobuzul?

| Andrei4455 a răspuns:

Să nu vorbească cu băieții pentru ca un "prieten" în plus este egal cu mai multe șanse de a te înșeala, crede ma, fara cluburi fără prostii de genu, sa vorbească cu prietenele ei dar prietene bune si sa le cunoști tu ca sunt cu piciorele pe pământ, nu toate, ajut o, iubește o, dar să nu uiți vreodată pe pământul ăsta că singurul in care poți avea încredere ești tu?

| Andrei4455 a răspuns (pentru Hammurabi):

Tu in primul rând sa te duci in țara ta, nu veni in România sa dai sfaturi, intrusule

| Andrei4455 a răspuns (pentru mountain2rings):

Deci, pentru început ai o gândire de gunoier, dacă tu crezi că toate fetele au gândirea asta du te la ma ta si spune i, nu puteai mai bun de atât?

| mountain2rings explică (pentru LoveSleep):

Da,doar pentru ca sunt persoana publica nu inseamna ca am automat prieteni

| mountain2rings explică (pentru Andrei4455):

Cu cine ai votat?

| EcceHomo a răspuns:

Ai fi partenerul perfect, doar că ar trebui sa îmi montez o bandeletă. Faptul că ai fi continuu lângă mine, unicul și suficientul, mi-ar da niște emoții de aș sta numai udă.

| mountain2rings explică:

Sper ca realizezi ca esti atat de neinsemnat ca persoana si slab incat nici macar nu ai citit bine.nu am zis ca toate fetele sunt asa, ba chiar din potriva.

| Mosotti a răspuns (pentru mountain2rings):

Deci NU a acceptat felul tau posesiv, doar a mintit ca accepta, ca dovada ca s-a dus la ziua altuia, a iesit cu prietene, asa ca din pacate aia este, e f clar acum. Si ti-a si zis "nu e treaba ta cu cine ies".

De aia zic, nu stiu daca vei gasi pe una care chiar sa accepte pe bune ce vrei tu. Am impresia ca vei ramane singur toata viata, dar poate nu, nu stiu ce sa zic.
Aia cu amenintarile, sa ai grija, ca te ia politie si e posibil sa te bata sa vezi stele vezi si dupa aia sa nu recunoasca nimic, si te bate fara urme ca stiu ei cum, stiu cazuri din astea, sau tatal sau vreo ruda de a fetei pune mana pe tine si te baga in spital cu bataia, stai cuminte si nu mai fa asa, ca nu e de glumit.

Nu e vina ei ca nu e ca tine, aia e, te desparteai si gata, dar nu cu amenintari si altele de poate si batut si la puscarie la o adica te trezesti.
N-ai procedat inteligent.

| mountain2rings explică (pentru Mosotti):

Stiu,dar am fost purtat de emotii.Nu avea tata pentru ca acesta murise, de asta mi am si permis sa ne vedem.
Legat de partea cu singur toata viata, am cunoscut in viata mea doua persoane care gandeau identic cu mine, ambele fete, deci nu sunt singur din fericire.
Am realizat oricum ca am gresit si ca m-am expus la un pericol mare abia dupa ce s-a terminat totul.

Pai si daca ai cunoscut pe cele doua fete care gandeau ca tine, de ce nu ti-ai luat una din ele ca gagica?!
Pai ai gresit cu amenintarile in primul rand ca si caracter, nu se face asa ceva, nu se potriveste, aia e, las-o si gata, ca asta e felul ei de a fi, nu te apuci sa insulti, injuri si altele. In al doilea rand puteai sa patesti chestii urate, fie de la politie, fie de la niste unii pusi de ea sa te umfle bine de tot asa cum stiu cazuri.

| emilllyya a răspuns:

Nu esti anormal cat timp gasesti pe cineva care accepta de buna voie ceea ce crezi tu. Daca persoana iubita este de acord cu aceste lucruri este perfect ok. Fiecare are o parere diferita despre relatii si este in regula daca ceea ce crezi tu este putin diferit de ceea ce este considerat a fi normal. Cat timp totul este de comun acord nu e nimic gresit sau imoral

Una dintre ele chiar nu imi placea la aspect,cu a doua inca nu stiu ce sa spun,ar fi si distanta o problema ca e din Bucuresti.
De politie stiu, de asta am si lasat o, mai ales ca am adus amenintari mai aiurea.
Dar asta e, m-am impacat cu faptul ca s-a sfarsit cea mai frumoasa si in accelasi timp neagra perioada de timp din viata mea. A fost un iad sa vad o persoana pe care o stiam de atat de mult ca s-a transformat peste noapte intr-un strain, de asta si doresc pe cineva sa asculte prin ce am trecut si de care sa ma atasez din nou.

| Angelindeed a răspuns:

Doamne ferește

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns:

Nu aș accepta absolut deloc. O viață am și n-o să mi-o petrec în stres inutil.
Am avut și eu în tinerețe o relație cu o persoana crizată care mă amenința că se aruncă de pe bloc. Îi ziceam: fă și un flic flac laughing)))
Nu meritați mai mult.

Mda, deci una e la distanta, de alta nu-ti placea, atunci e nasolie, ca altfel alegeai una din astea care te vroia cum esti.
Ca tu asta ai nevoie, cineva ca tine.
Si prin fanele tale n-ai gasit nici una asa?!

Stii,e greu sa gasesti un anumit tip de persoane indiferent decata faima ai avea. adica da, e un boost asta, dar tot imi e greu.
gandeste te la lil uzi vert, nu stiu daca il stii.e un rapper cu 15 milioane de followeri pe Instagram,dar totusi in viata lui nu a stabilit prietenii.
sunt foarte putine persoane astea care ar accepta ce vreau si care au ceva similar cu mine.
ideea este ca singuratatea si durerea cauzata de ea este cauzata de un instinct primar de supravietuire.
kurzgesagt a facut un mic video despre asta,pentru ca oamenii cand traiau in triburi trebuiau sa se foloseasca de ceilalti pentru a vana,si singuratatea insemna moarte.
in schimb banuiesc ca sunt destul de implinit, sunt multumit ca am doua masini, sunt multumit ca imi permit sa ma imbrac bine, sunt multumit ca am doua locuinte, ca am o influenta destul e mare pe social media, dar lucrurile astea sunt compensate de problema ca am fost nascut asa.
imi place sa spun ca ar fi fost mai bine sa fiu prost si sa nu mai fiu asa de rezervat.

Normal ca e f greu sa gasesti pe cineva ca tine, ca eu am zis, 99 % nu-s ca tine.

In mod normal trebuie sa te simti bine si fara cineva, sa nu depinda viata ta de cineva, viata e frumoasa si fara cineva, sunt atatea chestii placute de facut, supravietuirea sa se duca dracu, nu ma obliga pe mine sa fac ceva daca nu e cazul, ca asta e dictatura daca ma obligi, lasa-ma sa fiu fericit si singur.
Ai atatea chestii, trebuie sa te bucuri de ce ai.

Pai ce zice kurzgesagt, am zis si eu mi se pare pe undeva parca, desi de singuratate n-am zis mi se pare adica n-am zis de ce deranjeaza singuratatea, ca tot am explicat si mecanismul atractiei pe aici, si exact de natura se leaga si de supravietuire, insa mai putini au inteles.
Si am zis ca e dictatura ca te obliga natura sa faci ce vrea ea, si iar putini au inteles, desi am explicat cu exemple clare.