| Otto2014 a întrebat:

Cate limbi cunoasteti? Eu incerc sa invat engleza.

Răspuns Câştigător
| RAY a răspuns:

Pai limba engleza am prins-o doar din filme si nu o vorbesc deloc ca n-am cu cine dar inteleg cam 90%, limba spaniola cam la fel, si limba materna limba germana o cunosc dar mai mult dialect pentru ca in Germania erau peste 100 de tarii cu diferite limbi asa ca germana standart e totalitatea tuturor cuvintelor,de exemplu tu daca cunosti cea standart si eu isi vorbesc in dialect svabesc nu o sa ne intelegem oral doar gramatical la fel si engleza cunosc un amic care stia engleza dar in Anglia nu intelegea engleza ce e cu engleza asta? si eu am patit asta cu germana din elvetia e alt dialect cuvinte chiar diferite,ce inseamna a cunoaste o limba? a sti spune buna ziua nu te face sa stii o limba de asta nu cred ca cineva poate cunoaste mai multe limbi e imposibil asa ceva da sti, de aia spun ca si engleza asta e complicata plus ce e engleza din usa, Australia, Anglia, scotia, irlanda

https://www.youtube.com/watch?v=2pZ-Ny8q22o

da cunosti engleza din usa ca e mai simpla dar in uk e aia hard
multa bafta apropo invata cuvintele cele mai populare si verbe asta e baza

10 răspunsuri:
| BadAngel3 a răspuns:

Pai la mine e mai complicat. Tot le spun. Deocamdata invat germana( sunt la scoala aici ), STIAM la perfectie franceza, dar m-am luat cu germana si franceza mea s-a dus de rapa, stiu putina engleza( mai mult o inteleg ) la fel si cu turca, spaniola aproape la perfectie, dar nu ma pune sa o vorbesc ca ma fac de ras ( pentru ca nu am incercat vreodata sa o fac ) si vreau sa invat japoneza. Da, da stiu. Cam multe vreau eu, dar sunt oameni care stiu mult mai multe. De exemplu aveam o colega care stia 7 limbi. Engleza, Rusa, Bulgara si altele.

| Florentina9210 a răspuns:

Lb. Engleza, aproximativ 90% si Lb. Spaniola, aproximativ 50%

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Engleza si franceza. Franceza nu prea mult.
aa. Si romana laughing

| MeForeverAlone a răspuns:

Română, engleză și coreeană happy
Baftă cu învățatul!

| deeeaqq a răspuns:

Română, engleză şi franceză.
Ăh, şi germană, nu foarte bine.

| Doarunaltutilizator a răspuns:

Mai stiu cat de cat engleza.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Engleza. asta o știe toată lumea
mai pot să râgâi în portugheză dacă se pune.

| Catwomen123456 a răspuns:

Cunost 5

Întrebări similare