Povesti. Tocmai, pentru ca traiesti doar o data, trebuie sa te odihnesti ca sa iti prelungesti existenta. Telefonul daca nu il pui la incarcat se inchide.
La cei cu "lavu" nu le raspund ca nu m-as putea abtine sa nu fac misto de prostia lor, aia sunt praf. Eu ma refeream mai mult la cei care au adevarate probleme in familie, tata betiv, tata & mama nenorociti si altele.
CUm am zis mai sus lui Madalina, nu e mereu asa usor de catalogat. Unii chiar au probleme si nevoie de suport. Dar cum pamantul asta e "facut" sa nu ii pese nimanui de nimanui doar cei mai puternici sau sociopatii merg mai departe.
Eu,ca orice om normal, dorm noaptea, nu ziua
Dar am inteles unde,, bati''
In jur de 6-7 ore! Mai mult sau mai putin.
Cand dorm mai putin de 5 ore recuperez cam 2-3 nopti!
"Zi" are si alt sens, "interval de timp de 24 de ore, corespunzător unei rotații a Pământului în jurul axei sale;". Ma gandeam sa intreb pe noapte, dar unii se culca pe la 4-5-6 si se trezesc la 12-13-14, si nu voiam raspunsuri pentru orele in care e intuneric, sau unii lucreaza pe schimburi.
N-am zis că nu dorm deloc, am spus că nu prea dorm, în sensu' că dorm destul de puțin într-o singură noapte.
Iar prin urmare, telefonul care-l pui la încărcat la intervale scurte de timp, rezistă, după care repeți același proces.
Simple as fu.ck
Mada, am inteles intrebarea.
Ritmul biologic functioneza diferit la fiecare individ. Unii se simt odihniti daca dorm 5-6 ore, altii mai au nevoie de somn si dupa 7-8.
Se stie ca somnul de noapte e cel mai odinitor, dar cred ca corpul se poate adapta.
Cateodata dorm si ziua 2, 3 si toata noaptea, in orice caz daca nu bag 8 ore sunt toata ziua mort
Neimportant întreabă: