| Mădă0611 a întrebat:

Cate ore dormiti pe zi?

43 răspunsuri:
| Mădă0611 explică (pentru anonim_4396):

Povesti. Tocmai, pentru ca traiesti doar o data, trebuie sa te odihnesti ca sa iti prelungesti existenta. Telefonul daca nu il pui la incarcat se inchide.

| UnBroken2016 a răspuns (pentru Mădă0611):

La cei cu "lavu" nu le raspund ca nu m-as putea abtine sa nu fac misto de prostia lor, aia sunt praf. Eu ma refeream mai mult la cei care au adevarate probleme in familie, tata betiv, tata & mama nenorociti si altele.

| UnBroken2016 a răspuns (pentru Drimmero):

CUm am zis mai sus lui Madalina, nu e mereu asa usor de catalogat. Unii chiar au probleme si nevoie de suport. Dar cum pamantul asta e "facut" sa nu ii pese nimanui de nimanui doar cei mai puternici sau sociopatii merg mai departe.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Cam 6 sad

| Fatamuntilor a răspuns:

Eu,ca orice om normal, dorm noaptea, nu ziuarolling on the floor
Dar am inteles unde,, bati''
In jur de 6-7 ore! Mai mult sau mai putin.
Cand dorm mai putin de 5 ore recuperez cam 2-3 nopti!

| Mădă0611 explică (pentru Fatamuntilor):

"Zi" are si alt sens, "interval de timp de 24 de ore, corespunzător unei rotații a Pământului în jurul axei sale;". Ma gandeam sa intreb pe noapte, dar unii se culca pe la 4-5-6 si se trezesc la 12-13-14, si nu voiam raspunsuri pentru orele in care e intuneric, sau unii lucreaza pe schimburi.

| DeathOfDreams a răspuns (pentru Mădă0611):

N-am zis că nu dorm deloc, am spus că nu prea dorm, în sensu' că dorm destul de puțin într-o singură noapte.

Iar prin urmare, telefonul care-l pui la încărcat la intervale scurte de timp, rezistă, după care repeți același proces.
Simple as fu.ck

| RagnarokR a răspuns:

8

| Fatamuntilor a răspuns (pentru Mădă0611):

Mada, am inteles intrebarea.
Ritmul biologic functioneza diferit la fiecare individ. Unii se simt odihniti daca dorm 5-6 ore, altii mai au nevoie de somn si dupa 7-8.
Se stie ca somnul de noapte e cel mai odinitor, dar cred ca corpul se poate adapta.

| RAY a răspuns:

Cateodata dorm si ziua 2, 3 si toata noaptea, in orice caz daca nu bag 8 ore sunt toata ziua mort

| Frank51 a răspuns:

6-9.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Intre 6 si 8.Cateodata 4, depinde de zi.

| UzOm a răspuns:

12-13

Întrebări similare