| furni a întrebat:

Cate raspunsuri/intrebari postati pe TPU zilnic?

25 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Media e cam de 50 de raspunsuri pe ziwinking
Intrebari nu prea pun pentru ca la unele gasesc raspunsul pe site si nu are sens sa mai pun si eu o intrebare din aceeasi "familie"

aqualuna
| aqualuna a răspuns:

Cam 10-15 pe zi, rar mai mult, doar dacă găsesc întrebări interesante care să-mi stimuleze mintea, memoria, imaginaţia, altfel n-are rost...Cred că-i mai importantă calitatea, nu cantitatea. Întrebări n-am pus decât 9, ştiu să caut răspunsuri la ceea ce mă frământă/preocupă şi am prieteni cu vaste cunoştinţe tehnologice.

aqualuna
| aqualuna a răspuns:

@scelerat, păi 30 de răspunsuri sunt o nimica toată, am văzut că sunt unii care nu ratează NICI O ÎNTREBARE, indiferent de domeniu...

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Habar nu am happy
Nu mi-am pus intrebarea asta niciodata big grin

| Barajag a răspuns:

Cate raspunsuri? Cate pot ducelaughingCate intrebari? Cand ma gandesc la ceva, atunci nascoceste mintea mea si intrebarealaughing

| User a răspuns:

Fara numar, fara numar de la guta si susanulaughing). Sincer, nu stiu, media e vreo 50 de rasp/zi. intrebari foarte putine. oricum, si cand pun intrebari nu-mi raspunde nici dracu'... sunt "foarte iubit" pe sitelaughing

| User a răspuns:

... eu stiu ca nu-i ceea ce simti, inima mea doar pe cryout o vrealaughing)). Da, uitasem, ea e singura aliata a mea de pe sitelaughing Sau ma rog, asa a declarat ealaughing

| JeSa a răspuns:

Nu ţin evidenţatongue...

kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

N-am stat niciodată să le număr. Depinde cât timp am pentru asta şi în ce măsură pot da un răspuns la întrebările care sunt pe site.

| Leea1234 a răspuns:

Depinde...de exemplu pe luna feb asta este primul meu raspuns!
de obicei cam 10 raspunsuri, cat despre intrebari foarte rar, 1-2 pe luna si atunci cand cred eu ca am nevoie de ajutor!
nu am tinut niciodata evidenta raspunsurilor si intrebarilor postate, prefer sa fie putine si cu folos, stii cum se spune..."putin dar bun!"

| Pho3nix a răspuns:

Nu tin cont de asta.

| costymaximus a răspuns:

Cite e nevoie! Fara numar!

Răspuns utilizator avertizat
| vyo a răspuns:

Destul, incat sa iti raspund si tie.

| madalinutza a răspuns:

Pai depindetongue
este cand niciun raspuns si nici o intrebaretongue
vreo 5 raspunsuri pe zi cam asa
si intrebari vreo 2-3 pe saptamana
este cand si mai multe.tongue
si mai putine
depinde cat timp am

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu le numar, nici macar nu m-am intrebat pina acum.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dau foarte multe raspunsuri, toate bune rau de tot...si primesc la stupiduri, cu cacalauuuu. Oricum, nu ma supar. Inseamna ca i-a tentat sa-mi citeasca raspunsul.
Cat despre intrebari, nu prea postez decat daca este ceva legat de sanatate sau tehnologie. Nu are rost sa cer pareri deoarece tot ca mine fac si consum timpul altora degeaba big grin.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde, eu cum am servici si familie intru cand pot aici, cu raspunsurile stau mai bine, intrebari nu prea pun asa ca.iti dai seama

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai m-am uitat pe la raspunsuri si dau vreo 7-8 raspunsuri pe zi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

1453, 543 raspunsuri, 592, 645 intrebari si-mi ramane timp sa ma scobesc si-n nas.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@paul27laughing) numa acum am vazut ce se zice peaici, pai ce sa facem numa noi gandim realist, unii ori prea visatori, ori complexati de viata fara scaparelaughing)

| pisykuta11nao15 a răspuns:

Cam 2 intrebari pe saptamana! sau poate 3...cam asa