| Pitic a întrebat:

Catelul meu a fost muscat de niste caini mai mari si i s, a scos ochiul ii atarna, nu stiu ce sa fac, maine voi merge cu el la veterinar, mai devreme a venit un amic care l, a curatat cu o solutie si apa oxigenata cred nu stiu exact. catelusul are 3 ani talie mica, Stie cineva cam cat m, ar costa sa ii extirpese ociul( pentru ca e spart nu mai poate fi recuperat ) si sa ii puna unul de sticla. stie cineva ma mai puteti ajuta si cu un sfat?

2 răspunsuri:
| clauss a răspuns:

Imi pare rau de catelul tau, iubesc animalele si ma doare sufletul cand aud sau vad chestii din astea, ia si tu ceva acolo, doar e om si el si banuiesc ca are suflet, poate ti l trateaza gratis

| Pitic explică:

Nu lucreaza nimeni pe gratis cat despre '' e om si el si banuiesc ca are suflet'' mie mi se pare ca majoritatea veterinarilor vor doar sa isi faca repede trebuie si atat, am mai avut probleme cu catelusul si am fost la mai multi veterinari si sunt sigura ca nu mi s, a parut, il bruscau pentru ca nu vroia sa stea sa ii faca anestezia, trageau de el si mai multe felul cum il luau fara sa se gandeasca, ca il doare.