| AneZniP a întrebat:

Cateodata nu inteleg adolescentii aceia "emo". Nu inteleg ce vor sa demonstreze ei prin frizuri ciudate sa fie inchisi in ei sau sa se taie pe maini... Se zice ca nu-s intelesi dar totusi ce vor sa dovedeasca?

Răspuns Câştigător
| deutza a răspuns:

Uite flowers fiecare cu caracterul lui. eu sunt inkisi pentru ca dupa cum cred eu nu au curajul sa vorbeasca despre problemele lor de aceea mai mult se inkid in ei nu au curajul sa vorbeasca cu persoanele cu care au probleme. ca sa le treaca durerea din suflet se tau cu lama sau stiu eu cu ce pentru ca o durere acopera alta durere(nu ma mandresc sau ceva de genu si nici emo nu sunt, dar este cand fac si eu asa ceva). cum nu au cum sa se descarce si tot plang pica intr-o depresie grava(depresie se poate numi starea aceea de tristete care de 6 luni non stop e preznt pe fata lor si in sufletul lor fara sa rada vreodata.asta am invatat la psihologiebig grin) deci cum devin ei depresivi lumea devine si mai rea, simt ca totul e impotriva lor. am citit peun site mai demult ca isi fac frezele alea ciudate(desi mie imi plac) cu bretonul peste ochi sa nu vada "mizeria" din jurul lor. acum fiecare cu problemele lor, daca noi nu le intelegem atunci cine sa le inteleaga. eu dupa parerea mea sa nu mi-a luati in nume de rau dar ar trebui sa ii intelegem nu ca sai consideram ciudati sau stiu eu cum, fiecare avem o personalitate un fel de a fi, de a se comporta. ei asa se manifesta.

6 răspunsuri:
| Hombre a răspuns:

Nu-ti bate capul cu ei, sunt doar toane adolescentine, o data cu inaintarea spre maturizare isi revin.

| foxi a răspuns:

Vor sa atraga atentia asupra lor! Eu ii consider frustati!

| sînziana24 a răspuns:

Parerea mea e ca asta e modul lor de a se exprima...fiecare are stilul sau chiar daca sincer si mie mi se pare mult prea exagerat acest mod de exprimare a lor...banuiesc ca vor sa dovedeasca sau mai bine zis sa arate ca au probleme dar sincer aleg cel mai prot mod de a o face.nu am nimic impotriva lor dar ar trebui sa le spuna cineva ca e foarte nasol ceea ce facsad

PAREREA MEA...

| sînziana24 a răspuns:

Apropo tu esti de acord cu ceea ce fac? care e parerea ta despre ei?

happy

| AneZniP explică:

Nu am nimic impotriva cu ei dar nu-i inteleg (cunosc adolescenti) dar pur si simplu nu-i inteleg

| DoubleS a răspuns:

Mai, eu una nu sunt emo, insa uneori, incerc sa ma pun in pielea lor, sa constientizez ce simnte, ce vrea, ce-si doreste. Eu cred ca o persoana "emo" este doar o persoana mai retrasa, mai timida, mai trista... Chestia cu venele vine de la suparare, de la depresii. Cand simnti ca nu mai suporti, incerci sa scapi de toate. In fine, mai exista si prefacuti care au doar fite, si fac pe emoistii laughing laughing laughing. Culoarea negru vine de la doliu, intuneric, teama, frica ceea ce vor sa reprezinte personalitatile emo.Cu frizurile e alta poveste... Ei vor sa dea frau imaginatiei, sa fie liberi intr-o lume doar a lor de asta au acele frizuri ciudate
O persoana devine emo dupa o depresie foarte mare (ex. despartiri, morte cuiva foarte apropiat, pierderea unei prietenii, etc.)
Nu sunt emo ( doar am dat niste explicatii big grinbig grinbig grin )