Nu de mine, ce trist, hai sa isi dau alta veste trista doar luni isi inchide contul, si eu care credeam ca plangi dupa mine, wow cu cine ma inseli? macar e fata ca nu e problema
Cred ca de la faza cu nunta, de ti-am zis atunci ca s-a suparat, nu a fost cine stie ce deranjant, dar probabil tu ai mai sacait-o.
De cand TPU e un site in care sinceritatea e o regula? aici poti fi oricum vrei, nu inteleg ce tot ai cu mine de ma tot judeci,nu ma placi ignorama,team scos ca am crezut ca te-ai schimbat dar degeaba,si daca sunt ipocrit care e problema ta? si daca caut o fata sincera care e problema ta? am dreptul sa ma exprim cum vreau,nu stiam ca trebuie sa fi sincer pe TPU,scrie undeva in regulament asta? daca tot ce scriu despre mine fals? si ce ma poti verifica? nici nu ma cunosti da spui esti plin de ipocrizie? daca mai cunoaste real dar virtual,virtual poti fi oricine vrei tu, nu sunt plin de ipocrizie,sunt cateodata cand trebuie dar nu mereu,cu cei sinceri sunt mereu sincer, de caut o fata sincera cu ea voi fi sincer, sunt cu alti cum sunt si ei cu mine, a fi sincer ==a fi fraier asta e adevarul, lumea isi bate joc de tine daca esti bun cu ea in fine dar tu crede ce vrei tu mi egal
Conform Dex-ului:
http://dexonline.ro/definitie/ipocrit
Că dai dovada de ipocrizie este evident oricărui om raţional, care s-a întâmplat să te observe pe site o perioadă cât de scurtă. Deseori te contrazici singur atât prin vorbe, cât şi prin fapte (chiar ultima noastră conversaţie a fost pe această temă). În plus, chiar conform teoriei tale despre umanitate, absolut toţi suntem ipocriţi, deci, de ce argumente ai mai putea avea nevoie?...şi de ce ai căuta ceva, ce, conform ţie, nu există? Iar dacă s-ar întâmpla totuşi să o găseşti pe acea "virgină în ale minciunii", ai merita-o oare? Sau - o întrebare şi mai bună - ai suporta-o?, cum nu prea suporţi adevărul, care, evident, nu poate fi mereu plăcut.
Nu ştiu, dar nu găsesc sănătoasă obsesia asta a ta pentru "fete sincere" şi nici logică, din moment ce preferi totuşi să fii minţit frumos.
Nu am vrut să te supăr, doar îmi împărtăşeam părerea...sinceră.
Eu nu am nici o teorie cum ca umanitatea e ipocrita,as avea nevoie de dovezii pentru asta,nu pot sa spun ca x e ipocrit din moment ce nu il cunosc, ca eu cred ca multi sunt ipocriti asta e altceva nu inseamna ca toata planeta e sa nu exageram, de ce mai sper la fata? pentru ca fara speranta nu exista viata, fara a spera la ceva nu as putea trai, sper ca exista o fata sincera voi speera mereu, omul fara de sperante este un om mort, faza ca ma contrazic in afirrmati poate imi iei in serios glumele, ca cand vb serios nu ma contrazic, trebuie sa scriu la sfarsit ps e gluma