| RAY a întrebat:

Cateodata nu inteleg de ce uni imi dau ignor din moment ce chiar nu am jignit, exemplu este ReinA16 care ma ignorat fara motiv, voi ati patit asa ceva?

Răspuns Câştigător
| R0R0 a răspuns:

Deci,motivul este ca aberezi mult

78 răspunsuri:
| RAY explică:

Nu de mine, ce trist, hai sa isi dau alta veste trista doar luni isi inchide contul, si eu care credeam ca plangi dupa mine, wow cu cine ma inseli? macar e fata ca nu e problema

| R0R0 a răspuns (pentru RAY):

Nu ai pentru ce.
Daca nu iti dadea ignor, ar fi fost mai bine sa o intrebi tu.
Nu vreau sa intervin intre voi

| RAY explică (pentru Divy):

Camioane a

| Divy a răspuns:

No bro nu sunt eu și nici nu vreau să fiu laughing eu's unic rolling on the floor

| Drimmero a răspuns:

Cred ca de la faza cu nunta, de ti-am zis atunci ca s-a suparat, nu a fost cine stie ce deranjant, dar probabil tu ai mai sacait-o.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da. Saptamana asta mi-a dat o fata ignore pentru ca i-am spus Superman. Cred ca acel "man" a deranjat-o de fapt

| RAY explică (pentru Drimmero):

Asta e mergem inainte, nu e prima fata care imi face asta, daca esti amuzant nu e bine, daca nu amuzant esti plictisitor, daca esti cuminte esti plictisitor in fine nu am jignit-o, dar in fine

| Drimmero a răspuns (pentru RAY):

Fetele sunt indecise, d-aia se intampla ceea ce zici tu. Si da, viata merge inainte orice s-ar intampla!

| RAY explică (pentru anonim_4396):

Ce aiurea, chiar nu vad ce iai spus rau

Cand sunt ipocrite,viclene, materialiste sunt nehotarate? fi serios man ce naiba ne mintim singuri, nu inteleg de ce sunt asa ipocrite, am vb cu una imi jura aici ca cica simte ceva pentru mine, cand ce sa vezi ea placea pe toti da in fine, asta e

De aici de pe TPU? rolling on the floor)))))) Ma umfla rasul!

Era un exemplu raule, eu aveam vise mari cu ea macar o nunta si 15 copii

Eu radeam de faptul ca ti-a jurat iubire, iubire prin USB, prin fibra optica? Cum? fa-ma sa inteleg

Esti invidios ca ma iubesc fetele virtual )))))))))) e si asta ceva, mai ales daca faci infierbantezi telu noaptea

Sincer prin fibra optica cred ca mia jurat, s-a indragostit de mine raule, nu esti deloc romantic man, puteam sa am nevasta virtuala asa de unde trebuie sa imi iau reala, nu-mi place ca e mai greu de inselat

| RAY explică (pentru R0R0):

Nu o mai pot intreba nimic, mi-a dat ignor si eu acuma si asta e

Nu sunt invidios/gelos, nu am de ce. Dar pana la urma, si in mediul virtual daca-ti jura iubire, ce are? Nu e tot fata? = ) ) )

Corect asa e

Dorinta mea a tot fost sa gasesc o fata sincera, cea pe care am gasit-o are iubit, in rest doar de ipocrite dau/am dat mereu e aiurea, imi pierd si putinul ala de incredere in femeii

Prietene, nu-ti pierde speranta. Fiecare om isi are jumatatea facuta exact pentru sufletul lui. Tu doar cauta-ti si vei gasi ''printesa''!

Tu cum o duci in iubire?

La fel de ''bine'' ca si tine! Dar nu asta e important, nu crizez, nu am de ce

Ai dreptate, nici eu nu fac spume sa stii

N-ai pentru ce sa faci spume, totul vine la momentul potrivit!

NOname
| NOname a răspuns (pentru RAY):

"Dorinta mea a tot fost sa gasesc o fata sincera, cea pe care am gasit-o are iubit, in rest doar de ipocrite dau/am dat mereu e aiurea, imi pierd si putinul ala de incredere in femeii"

Nu e cam ipocrit să pretinzi de la ceilalţi lipsa de ipocrizie, când eşti plin de ea?

| RAY explică (pentru NOname):

Exista posibilitatea de ma schimba, nu sunt plin de ipocrizie, nici macar nu ma cunosti real, dovedeste daca tot afirmi da real ca sunt ipocrit, cu ce am mintit eu? am spus ca caut o fata sincera nu vad ce e rau in asta, nu am spus sa fie perfecta sau deplin sincera

De cand TPU e un site in care sinceritatea e o regula? aici poti fi oricum vrei, nu inteleg ce tot ai cu mine de ma tot judeci,nu ma placi ignorama,team scos ca am crezut ca te-ai schimbat dar degeaba,si daca sunt ipocrit care e problema ta? si daca caut o fata sincera care e problema ta? am dreptul sa ma exprim cum vreau,nu stiam ca trebuie sa fi sincer pe TPU,scrie undeva in regulament asta? daca tot ce scriu despre mine fals? si ce ma poti verifica? nici nu ma cunosti da spui esti plin de ipocrizie? daca mai cunoaste real dar virtual,virtual poti fi oricine vrei tu, nu sunt plin de ipocrizie,sunt cateodata cand trebuie dar nu mereu,cu cei sinceri sunt mereu sincer, de caut o fata sincera cu ea voi fi sincer, sunt cu alti cum sunt si ei cu mine, a fi sincer ==a fi fraier asta e adevarul, lumea isi bate joc de tine daca esti bun cu ea in fine dar tu crede ce vrei tu mi egal

NOname
| NOname a răspuns (pentru RAY):

Conform Dex-ului:
http://dexonline.ro/definitie/ipocrit

Că dai dovada de ipocrizie este evident oricărui om raţional, care s-a întâmplat să te observe pe site o perioadă cât de scurtă. Deseori te contrazici singur atât prin vorbe, cât şi prin fapte (chiar ultima noastră conversaţie a fost pe această temă). În plus, chiar conform teoriei tale despre umanitate, absolut toţi suntem ipocriţi, deci, de ce argumente ai mai putea avea nevoie?...şi de ce ai căuta ceva, ce, conform ţie, nu există? Iar dacă s-ar întâmpla totuşi să o găseşti pe acea "virgină în ale minciunii", ai merita-o oare? Sau - o întrebare şi mai bună - ai suporta-o?, cum nu prea suporţi adevărul, care, evident, nu poate fi mereu plăcut.

Nu ştiu, dar nu găsesc sănătoasă obsesia asta a ta pentru "fete sincere" şi nici logică, din moment ce preferi totuşi să fii minţit frumos.

Nu am vrut să te supăr, doar îmi împărtăşeam părerea...sinceră.

Eu nu stau aici sa fiu judecat, cui nu-i convine sa ma ignore, cand voi gasi oamenii sinceri voi fi ca ei, lumea m-a facut sa fiu asa, suntem produsul societati in care traim

Eu nu am nici o teorie cum ca umanitatea e ipocrita,as avea nevoie de dovezii pentru asta,nu pot sa spun ca x e ipocrit din moment ce nu il cunosc, ca eu cred ca multi sunt ipocriti asta e altceva nu inseamna ca toata planeta e sa nu exageram, de ce mai sper la fata? pentru ca fara speranta nu exista viata, fara a spera la ceva nu as putea trai, sper ca exista o fata sincera voi speera mereu, omul fara de sperante este un om mort, faza ca ma contrazic in afirrmati poate imi iei in serios glumele, ca cand vb serios nu ma contrazic, trebuie sa scriu la sfarsit ps e gluma