| Mayar a întrebat:

Cateva intrebari mai putin banale - alegi O SINGURA VARIANTA DIN CELE 2! NICIODATA AMBELE
1. Esti axat mai mult pe considerente interne precum propriile ganduri si sentimente? Sau esti mai mult axat pe factorii externi din lume, iti plac iesirile, sa fii in jurul oamenilor si sa vorbesti cu ei?

2. Gandesti in timp ce vorbesti? Sau gandesti inainte sa vorbesti? [va rog sa spuneti adevarul, nu cum ati vrea sa fiti. oricum nu va cunosc cine sunteti in realitate]

3. Ai multi prieteni sau putini prieteni?

4. Accepti schimbarile usor? Sau nu accepti schimbarile usor?

5. Poti fi distras cu usurinta? Sau te poti concentra adanc pentru o lunga perioada de timp?

6. O petrecere cocktail cu toti colegii de munca reprezinta ceva interesant sau un cosmar? Ma refer la ideea in sine.

7. Stii sa spui multe despre un lucru si sa il dezbati din mai multe puncte de vedere? Sau te poti exprima clar si concis?

8. Simti vreodata ca ai nevoie cu adevarat sa petreci timp cu prietenii /colegii tai / familia ta? Sau simti ca ai nevoie cu adevarat sa petreci ceva timp singur in liniste?

9. Preferi o petrecere mare acasa la cineva/cluburile? Sau preferi locurile intime cu prieteniii apropiati, precum o cina sau un film?

10. Ai patit sa preferi pur si simplu 'compania' unei carti bune/de calitate?

11. Ai nevoie de timp singur cu tine insuti pentru a-ti procesa in mod corespunzator gandurile si sa iti 'incarci bateriile'?

12. Ai prietenii puternice care implica inalte nivele de incredere?

13. Ai ceva impotriva conversatiilor superficiale cu persoane pe care abia le cunosti?

14. Manifesti interest sau dezinterest fata cadrele/situatiile cu multe persoane?

15. Ai nevoie de mai puțina socializare pentru a menține un sentiment de bunăstare si echilibru sau nu?

16. Cauti in mod intentionat cadrele cu mai multa stimulare exterioara sau cu mai putina?

36 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

1. O prefer pe a 2-a dar in acelasi timp am de multe ori nevoie si sa fiu singura sa-mi incarc bateriile
2. Uneori gandesc si inainte de a zice ceva, depinde daca-mi permite sau nu situatia. Daca trebui sa dau un raspuns pe moment intr-o conversatie cotidiana, gandesc cand vorbesc.
3. Prin prieteni vorbim de oameni care sa ne ajute neconditionat si asa? Atunci as zice putini.
4. Schimbarile in ceea ce includ oamenii ma sperie. Schimbariile de mediu, de exemplu o locuinta noua sau mutatul intr-un nou oras ma fac mereu nerabdatoare.
5. depinde cat de important e acel lucru, de obicei sunt usor de distras dar daca chiar imi propun sa fiu, pot sa fiu.
6. Depinde cum ma inteleg cu ei. Daca avem o relatie ok si ma simt integrata intr-un astfel de mediu, mi se pare super.
7. Ma exprim clar si concis.
8. Simt nevoia de ambele. Mai mult de prima as zice.
9. Petreceri mari daca sunt si cu prieteni apropiati.
10. da
11. Da
12. Nu chiar. Nu cred ca mi-as pune atata incredere in nimeni exceptand familia
13. nu
14. interes
15. Am nevoie de cat mai multa ca sa ma simt bine si echilibrata laughing
16. Depinde de caz si ceea ce fac. Daca e pentru distractie, prefer locurile mai aglomerate.

| RAY a răspuns:

1,varianta b
2, incerc sa gandesc dar cateodata sunt pacalit si eu de gandire irationala
3, pentru mine nu exista asa ceva doar uni de care ma folosesc sau ei se folosesc de mine
4, consider ca depinde ce schimbari e vorba daca sunt benefice da
5, cred ca ma pot concentra adanc
6, nu am
7, caut dovezi sa vad daca e adevarat, daca rezulta ca nu e adevarat asta e, daca in viitor se dovedeste ca nu e adevarat accept asta, nu am credinte
8, nu simt nevoie de asta si daca simt bag un film, ma plimb prin oras etc
9, nici una
10, da
11, da
12, nu
13, nu
14, nu
15,nu stiu ce sa spun
16, nu

| Mayar explică (pentru RAY):

La 7, imagineaza-ti ca trebuie sa conduci o echipa intr-un proiect. Cand trebuie sa ovrbesti despre ceea ce trebuie sa faca - la asta ma refeream la punctul 7. nu ma mai tot innebuni cu dovezi stiintifice!
Asa ca - in lumina noilor detalii, te rog sa raspunzi pentru punctul 7 big grin

| RAY a răspuns (pentru Mayar):

Cand conduci o echipa ai habar de ceea ce vei face, daca x din echipa isi spune ca are o idee mai buna si poate dovedi asta ce faci? Asculti ideea lui cu toti si apoi vedeti daca e o idee bun, tu acum te folosesti de stiinta

| Mayar explică (pentru RAY):

Mai, deja s-a stabilit totul. Ce tot o iei pe aratura?
Ok, am inteles! Cele mai dese cuvitne folosite sunt 'dovezi' + 'stiinta;, oricat de amuzant ar suna acest lucruhee hee Trecem pe asta. Pe rog frumos sa renunti la obsesia cu aceste cuvinte si sa nu schimbi subiectul. Ai zis ca te poti concentra adanc. Pana acum ai demosntrat doar contrariul. straight face Nu mai tot fa misto si raspunde ca un om serios ce esti

| T0T a răspuns:

1) Mai mult prima variantă.
2) Amândouă, depinde de situație.
3) Puțini.
4) Depinde ce schimbări. Normal că nu pot să le agreez pe toate.
5) Dacă lucrul e foarte important și mi se pare interesant eu zic că mă pot concentra destul de mult.
6) Ceva interesant.
7) Da. Cu o tipă am vorbit o noapte întreagă fără ca ea să zică nimic. Sunt în stare să vorbesc zile căci am despre ce însă de cele ma multe ori nu am chef de așa ceva și vreau liniște. Momentele când nu mă prea pot exprima cum trebuie sunt atunci când sunt emoționat iar emoțiile te bruiază destul de mult iar eu sunt un tip destul de emotiv.
8) Le simt pe amândouă, depinde de momente. Păcat de oamenii triști care agrează monotonia.
9) Dacă sunt persoanele potrivite le prefer pe amândouă însă în cantități echilibrate.
10) Destul de rar. Nu mă omor cu cititul.
11) Da.
12) Am una.
13) De obicei cu persoane pe care abia le cunoști cam astfel de conversații poți avea.
14) De obicei da. Însă la petreceri nu am nimic împotrivă că ar fi și alții.
15) Mai puțină, da, dar nu prea puțină.
16) Cu mai puțină.

Ce e cu întrebările astea? Vrei să faci teste din alea pe internet gen "Răspunde la 16 întrebări și eu îți spun cine ești."?

| Mayar explică (pentru T0T):

Eee, daca as fi gasit asemenea intrebari interesante la teste de pe internet, imi pierdeam timpul acolo, nu aici pe TPUhee hee
Le-am pus din curiozitate personala. Ce aleg majoritatea? Ce aleg doar unii? Ce nu alege nimeni?

| anonim_4396 a răspuns (pentru T0T):

Daca aia a fost muta toata noaptea tu ai vorbit spre ea nu cu ea, cred laughing.

| Mayar explică (pentru T0T):

La 7, cand ai vorbit cu o tipa o noapte intreaga, era o persoana pe care o cunoasteai bine? Sau nu va stiati de mult timp?

Chiar nu pari un om emotiv, ci un om deschis, mai ales din punct de vedere social. Stii sa socializezi foarte bine, chiar ma gandeam ce fain de tine ca nu nicio problema din acest punct de vedere.winking

la 14 ai ales prima sau a 2-a varianta? big grin

| T0T a răspuns (pentru Mayar):

A doua.
Uneori aparențele înșală. Însă cu unele persoane pot fi foarte deschis.

| aXy99 a răspuns:

1. Considerente interne.
2. Ambele. Depinde de caz, daca este o situatie inopinata, mai mult a 2-a varianta.
3. Putini.
4. Destul de usor, desigur, depinde despre ce schimbari este vorba.
5. Daca imi propun sa fiu atent si concentrat pe un lucru, nu pot fi distras, dar daca o fac din obligatie, ma distrag moleculele de aer pe cale le inspir si incep sa-mi pun intrebari existentiale.
6. O idee interesanta.
7. Nu ma exprim prea concis de obicei, ci privesc lucrurile din mai multe perspective.
8. Primul.
9. Nu prea ma atrag cluburile.
10. Nu.
11. Da. De multe ori ma "decorporalizez" (desi e mult spus) si imi adun gandurile, chiar daca sunt si alte persoane in preajma.
12. As spune ca da.
13. Nu, desi uneori devin penibile.
14. Depinde de persoane.
15. Da.
16. Nu am preferinte de acest gen.

| aXy99 a răspuns (pentru aXy99):

Daca e nevoie neaparata de o singura varianta, la nr. 2, preponderent gandesc inainte sa vorbesc.

| Mayar explică (pentru aXy99):

Multumesc pentru rabdarea ta happy

| Mayar explică (pentru aXy99):

Stii, e interesant ca iti surade ideea de a participa, i ngeneral, la o petrecere cu colegii tai de munca. Majoritatea ar fi indiferenti, dar chiar chiar ti-ar placea. Fain de tine ca te poti simti bine chiar is in situatii imprevizibile happy

| GoldenZenith a răspuns:

1. Prima varianta.
2. As zice că amândoua pentru ca depinde de situație, daaar cum ai poruncit să nu fie ambele variante corecte laughing, prima are o pondere mai mare în viața de zi cu zi.
3. Prieteni 0. Amici, cunostinte
6. Worst nightmare.
7. Niciodată clar si concis. Sunt femeie.și asta afectează laughing
8. Și cu familia. De'aia e familie.
9. Cina (mâncare love struck), film (popcorn->mâncare love struck). Nu mi plac cluburile
10. Cărțile sunt companii mai bune decât oamenii.
11. Este indispensabil.
12. laughing Sigur că nu.
13. Mnu.
14. Interes doar câteodată.
15. Mai rarut că i mai drăguț. Socializarea cu persoane nepotrivite scade numarul neuronilor funcționali.
16. nu.

| Mayar explică (pentru GoldenZenith):

Oo, la modul in care ai vorbit, asa mi-a venit cheful sa ma uit si eu cu cineva la un film!hee hee
la 6, sa stii ca sunt de acord cu tine, total de acord. kiss

| GoldenZenith a răspuns (pentru Mayar):

M as uita și eu la un film bun, dar n am mai găsit unul de o mie de ani. sad
:*

| Mayar explică:

Am cautat in dex acest termen pe care multi paranoici il aruncat in dreapta si in stanga. Se pare ca se refera la ideea ca femeile si barbatii ar trebui sa aiba drepturi egale. Drept urmare : care e problema?
"amendez' acei 90% din barbati care nu respecta femeia, atat. Stiu ca sunt exceptii, putine, ce-i drept, dar cand le intalnesti, nu ai cum sa nu te bucuri.
Din comentariul tau, vorbesti de parca te-ai bagat automat in acei 90%, de unde arunci cu vorbe urate, in semn de protest... De ce ai protesta, cand nu tu esti cel cu mai putine drepturi?

| DenisaNicoletaG a răspuns:

1. Mai mult axata pe iesiri.
2. Gandesc inainte sa vorbesc, dar am momente cand pe gura mea ies chestii deodata asa.
3. Multi prieteni.
4. Accept usor schimbarile.
5. Pot fi distrasa cu usurinta.
6. Reprezinta ceva interesant.
7. Ma exprim clar si concis.
8. Simt nevoia sa petrec timp singura, in liniste.
9. Prefer locurile intime.
10. Nu am patit.
11. Am nevoie.
12. Nu am.
13. Nu am nimic impotriva.
14. Dezinteres.
15. Putina socializare.
16. Putina.
Te pup kiss

| syd a răspuns:

Aceeasi idee recurenta de extra/introvertism in majoritatea intrebarilor. sunt maleabil in functie de situatie si interese, cand am control asupra mea

| Mayar explică (pentru syd):

Esti perspicacewinking
da, aceasta idee e reprezentata si in aceasta serie de intrebari big grin
Exista un tip de extroverti care tind spre introverti, cum ar fi Bill Gates, asa cum exista si anumite tipuri de introverti care trag mai mult spre extraverti.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

1. Si prima si a doua varianta, nu stiu cum sa ma exprim.
2. Mi se intampla sa ma mai ia si gura pe dinainte, dar cel mai des gandesc inainte sa vorbesc.
3. Amici multi, prieteni...nu stiu ce sa zic.
4. Destul de usor.
5. Pot sa ma concentrez destul de bine, depinde si de moment, de cat de relaxat sunt, mai multi factori.
6. Nu ma atrage.
7. Cred ca e unul din punctele mele forte.
8. Cu familia, da, cu restul, nu prea.
9. Ceva cat mai restrans, nu ma atrag cluburile (merg doar la vreo ocazie speciala)
10. De cate ori.
11. Nu.
12. Nu.
13. Nu, sunt destul de sociabil.
14. As zice dezinteres.
15. Nu.
16. Nu stiu la ce te referi.

| Mayar explică (pentru anonim_4396):

La numarul 1, incearca, te rog, sa alegi una dintre cele doua. Sigurat undeva e 51%, inar dincolo e 49%. Cauta sa vezi, te rog.

la 16 ma refer la locuri in care e multa lume, de la concerte la restaurante, orice care are multa lume acolo

La 6, daca ar fi sa alegi intre alba si neagra, ce ar fi : placere sau cosmar?
la 7, la care din variante te referi? big grin

| anonim_4396 a răspuns (pentru Mayar):

La 1, 51% ar fi prima varianta.
16. Nu caut nimic in mod special, imi place sa merg la meciuri, spre exemplu, (unde s-a intamplat sa fie prezenti si peste 50.000 de oameni), cat si in restaurante.

6. Nu ar fi un cosmar, probabil as merge din obligatie, dar ideea nu-mi surade.
La 7, prima varianta, scuza-ma, n-am citit bine. Dar la fel de bine, ma pot exprima si fara prea multe cuvinte, depinde de situatie.

Inteleg. Interesant ca esti flexibil in astfel de situatii. Vei avea numai de castigatwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

1. E mai complicat. Imi plac iesirile dar nu sa cunosc oameni noi deoarece majoritatea oamenilor sunt banali si nu prea difera unu de altul. Mai toti au aceleasi gusturi cand vine vorba de muzica de prost gust, moda, petrecut ( desigur ca in ziua de azi nu poti vorbi de petrecut fara sa te gandesti la prosti care dau berile pe gat pai ceva ca o camila apa ) si alte prostii asa ca sunt axat mai mult pe mine si cum ma pot bucura cat mai mult de unul singur sau in compania prietenei mele.

2. Gandesc mereu inainte sa vorbesc.

3. Un prieten foarte bun dar e in Italia. Acum ies cu baietii din grupul unde lucrez dar nu ii consider prieteni.

4. Nu am avut niciodata problema cu schimbarile, de orice natura ar fi ele.

5. Nu.

6. Nici interesant dar nici cosmar. Ceva banal as zice.

7. De obicei bat direct la subiect fara versiuni multiple.

8. Trebuie sa zic pas la intrebarile astea.

9. O cina la restaurant suna foarte bine. AM fost o data in club cu ex acum ani buni si am zis ca nu mai fac asta cat traiesc eu laughing. Muzica de prost gust (prefer muzica clasica sau anii 80 ), numai imputiti transpirati peste tot, tot tipul de betivi care se dadeau la prietena mea. Mai bine fara.

10. Citesc cartile care imi atrag atentia. Gen seria Bourne scrisa de Robert Ludlum.

11. Abia dorm noaptea asa ca am destul "me time".

12. Cum am zis mai sus, doar una. SI prietena mea, desigur.

13. Nu prea vorbesc cu persoanele abia intalnite pentru ca nu stiu cat le duce capul. Prefer sa stau tacut sa ii aud intai ce prostii debiteaza sa stiu cu ce am de aface.

14. Dezinteres as zice. Prefer grupurile mai mici de oameni, nu turme de oi unde nimeni nu se intelege cu nimeni.

15. Imi este indiferent.

16. Nu caut in general grupuri. Prefer sa fiu singuratic. Omega tipe here tongue.

Am eu o intrebare toti pentru tine. De unde si pana unde intrebarile astea la ora asta, a?

O foarte buna intrebare. Mie imi vine inspiratia noaptea. De regula e mult mai liniste decat ziua pentru ca majoritatea oamenilor dorm. In cazul de fata am inca un plus : e mai racoarehee hee

Am auzit ca in Romania e nenorocire. Si aici in Londra a fost foarte cald zilele astea, numai pe langa 31 de grade mereu.

Urata treaba... Da, aici e tot peste 30. De regula 35-36. mori de cald si in casa...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

1. Mult mai important e ceea ce simt și gândesc.
2. Ambele.
3. Foarte putini.
4. Mă adaptez greu schimbărilor și le accept greu, dar depinde dacă sunt majore sau minore. M-am mutat în altă țară și mi-a fost greu sa ma adaptez.
5.Mă pot concentra pentru o lunga perioadă.
6. Interesant
7. Dezbat, niciodată nu sunt clara din prima, oamenii au nevoie să dau mai multe detalii.
8. Singură in liniște.
9. Ambele
10. Daaa!
11. Câteodată da
12. Da
13. Nu
14. Interes, dar depinde și de oamenii care sunt adunați
15. Nu
16. Nici, nici

Foarte interesant. oscilezi dupa cum e situatia. sigurat vei ajunge departe happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

1. Sunt axata mai mult pe gandurile si sentimentele mele.
2.Sincer, gandesc in timp ce vorbesc, structurandu-mi pe parcurs argumente.
3.Am putini prieteni deoarece sunt o persoana sincera, la scoala, sincer, sunt printre primii, si uneori sunt folosita. Imi aleg rietenii dupa multe criterii, iar in afara de cateva persoane pe care ii pot numi prieteni restul sunt amici.
4. Nu prea accept schimbarile usor, dar invat pe parcurs sa ma adaptez la ele.
5. Daca vreau, ma pot concentra mult timp. DACA VREAU laughing
6. Ideea nu este rea; mai poti vorbi cu colegii, ii cunosti mai bine, te distrezi...
7.Mereu cand vorbesc despre ceva incerc sa imi spun toate punctele de vedere.
8. Uneori trebuie sa imi petrec singura timpul, deoarece am unele activitati pe care nu le pot face ca nu am camera mea, cum ar fi sa ascult muzica tare.Deci uneori simt nevoia de intimitate.
9.Prefer o iesire restransa cu prietenii, unde ne-am putea relaxa si discuta in tihna despre orice dorim.
10.Da. Chiar azi am stat cateva ore sa termin o carte de aventuri. Voiam neaparat sa ii stiu finalul.
11. Da, citind, cantand, dansand, chiar si stand singura, reflectand asupra a ce mi se intampla in general.
12. Da, dar numai una. Cu BFF-ul meu.
13.Nu prea, dar le rezum la conversatii superficiale.
14.Manifest dezinteres, mai ales in grupurile in care sunt unele persoane cu un caracter puternic, care decid pentru intreaga colectivitate.
15.Nu. Desi nu apelez mereu la ea, socializarea imi alunga singuratatea, pe care, desi uneori o vreau, alte ori ma plictiseste.
16.Nu caut cadre care nu ma accepta asa cum sunt (daca la asta te referi, nici eu nu prea inteleg intrebarea).

Ce activitate placuta la 2:30 noaptea! laughing)

Eh, pai, noaptea e mai racoarehee hee
In invatamantul din tara asta, in scoli, ma refer pana la liceu inclusiv, se tot fac comparatii cu alti elevi din clasa respectiva sau chiar din alte clase. Aceasta comparatie e un lucru total gresit : omori putinul chef pe care il mai are un elev sa studieze. Dar se pare ca tu ai reusit sa treci peste acest imens si deranjant neajuns al invatamantului, prntre multe alte neajunsuri, desigur, ca nu e asta singurul.
Felicitari ca te descurci la scoala! Cu cat esti mai inteligent, cu atat te vei descurca mai bine in diverse situatii.
Cu ganditul in timp ce vorbesti - si eu am patit asta de foarte multe ori la interviuri - trebuie sa spui pe loc raspunsul si nu ai vreme sa gandesti, si atunci pe cum gandesti, mai scoti un cuvant/propozitiehee hee