| Mayar a întrebat:

Cateva intrebari mai putin banale - alegi O SINGURA VARIANTA DIN CELE 2! NICIODATA AMBELE
1. Esti axat mai mult pe considerente interne precum propriile ganduri si sentimente? Sau esti mai mult axat pe factorii externi din lume, iti plac iesirile, sa fii in jurul oamenilor si sa vorbesti cu ei?

2. Gandesti in timp ce vorbesti? Sau gandesti inainte sa vorbesti? [va rog sa spuneti adevarul, nu cum ati vrea sa fiti. oricum nu va cunosc cine sunteti in realitate]

3. Ai multi prieteni sau putini prieteni?

4. Accepti schimbarile usor? Sau nu accepti schimbarile usor?

5. Poti fi distras cu usurinta? Sau te poti concentra adanc pentru o lunga perioada de timp?

6. O petrecere cocktail cu toti colegii de munca reprezinta ceva interesant sau un cosmar? Ma refer la ideea in sine.

7. Stii sa spui multe despre un lucru si sa il dezbati din mai multe puncte de vedere? Sau te poti exprima clar si concis?

8. Simti vreodata ca ai nevoie cu adevarat sa petreci timp cu prietenii /colegii tai / familia ta? Sau simti ca ai nevoie cu adevarat sa petreci ceva timp singur in liniste?

9. Preferi o petrecere mare acasa la cineva/cluburile? Sau preferi locurile intime cu prieteniii apropiati, precum o cina sau un film?

10. Ai patit sa preferi pur si simplu 'compania' unei carti bune/de calitate?

11. Ai nevoie de timp singur cu tine insuti pentru a-ti procesa in mod corespunzator gandurile si sa iti 'incarci bateriile'?

12. Ai prietenii puternice care implica inalte nivele de incredere?

13. Ai ceva impotriva conversatiilor superficiale cu persoane pe care abia le cunosti?

14. Manifesti interest sau dezinterest fata cadrele/situatiile cu multe persoane?

15. Ai nevoie de mai puțina socializare pentru a menține un sentiment de bunăstare si echilibru sau nu?

16. Cauti in mod intentionat cadrele cu mai multa stimulare exterioara sau cu mai putina?

36 răspunsuri:
| RAY a răspuns (pentru Mayar):

Cand conduci o echipa ai habar de ceea ce vei face, daca x din echipa isi spune ca are o idee mai buna si poate dovedi asta ce faci? Asculti ideea lui cu toti si apoi vedeti daca e o idee bun, tu acum te folosesti de stiinta

| Mayar explică (pentru T0T):

La 7, cand ai vorbit cu o tipa o noapte intreaga, era o persoana pe care o cunoasteai bine? Sau nu va stiati de mult timp?

Chiar nu pari un om emotiv, ci un om deschis, mai ales din punct de vedere social. Stii sa socializezi foarte bine, chiar ma gandeam ce fain de tine ca nu nicio problema din acest punct de vedere.winking

la 14 ai ales prima sau a 2-a varianta? big grin

| Mayar explică (pentru GoldenZenith):

Oo, la modul in care ai vorbit, asa mi-a venit cheful sa ma uit si eu cu cineva la un film!hee hee
la 6, sa stii ca sunt de acord cu tine, total de acord. kiss

| GoldenZenith a răspuns (pentru Mayar):

M as uita și eu la un film bun, dar n am mai găsit unul de o mie de ani. sad
:*

| Mayar explică (pentru RAY):

Mai, deja s-a stabilit totul. Ce tot o iei pe aratura?
Ok, am inteles! Cele mai dese cuvitne folosite sunt 'dovezi' + 'stiinta;, oricat de amuzant ar suna acest lucruhee hee Trecem pe asta. Pe rog frumos sa renunti la obsesia cu aceste cuvinte si sa nu schimbi subiectul. Ai zis ca te poti concentra adanc. Pana acum ai demosntrat doar contrariul. straight face Nu mai tot fa misto si raspunde ca un om serios ce esti

| T0T a răspuns (pentru Mayar):

A doua.
Uneori aparențele înșală. Însă cu unele persoane pot fi foarte deschis.